Minulla on ollut ihan hurjan kuivat kädet koko kevään ajan. Päätin jokin aika sitten ryhdistäytyä ja hoitaa kuivan ihon kuntoon, varsinkin ennen kesän puutarhasesonkia, jolloin kädet ovat taas kovalla koetuksella.

Nyt yöpöydälläni on pari tärkeää kosteuttajaa, joita sivelen iltaisin ennen nukkumaan menoa. Patykan vartaloöljy on mielettömän ihana, sitä käytän jalkoihin, sääriin ja käsivarsiin, sekä tietysti koko vartalolle. Olen saanut tämän avulla kuivat jalat ihanan pehmeiksi, kehtaa käyttää sandaaleita. Niin, jos niitä voisi käyttää.

Käsille levitän vielä öljyn jälkeen philosophyn käsi/kynsinauhavoidetta, hieron sitä huolellisesti myös kynsinauhoille. Kädet alkavat tosiaan olla jo huomattavasti paremmassa kunnossa.

Tällaiset iltatoimet tulee muistettua paremmin, kun putelit ovat ihan sängyn vieressä.

Patykaa voi tilata Joliesta ja philosophyä saa Sokokselta.


”tuotteet saatuja”

3 Comments

  1. Absolis Precious Woods Vartaloöljy, onko yöpöydälläsi oleva öljy kenties tämä?
    Pitänee tilata kokeeksi, mistä ihmeestä ne sääret juuri kuivuvatkaan kropassa kaikkein eniten, on vähän sen näköiset, kuin olisi vehnäjauhoa sirotellut niihin.
    Mukavaa kesänjatkoa!

  2. Anne

    Juu, juuri tuo öljy! Se on niin mieletöntä, et varmasti pety jos tilaat. Tuota öljyä tekisi mieli valella koko ajan iholle, niin silkkistä. Mulla on sama juttu, vehnäjauholookkia pukkaa :))

    Ihanaa kesää!