(paita Filippa K / farkut GT / tossut Rivieras / laukku Chanel / aurinkolasit Emporio Armani)

Jos minulla jotain vähän vaatekaapissa, niin se on kyllä hellevaatteet. Olen vissiin vähän pukeutumispessimisti kuuman sään suhteen, sillä en ikinä meinaa raaskia ostaa vaatteita, joita voi käyttää vain erittäin lämpimällä ilmalla. Perustelen aina itselleni, että sillä on käyttöä vain muutamien päivien ajan vuodessa. Jaahas, nyt kyllä näyttää, että käyttöä hellevaatteille olisi ihan reippaasti.

Ihailen päivittäin töissä asiakkaiden kepeitä ja kauniita kesämekkoja. Itse huomaan pukeutuvani enimmäkseen teeppareihin ja housuihin. 

Päivän asua piristämään sentään nappasin naulakosta ihanaisen Chanelini. Nyt jos koskaan täytyy käyttää pikkulaukkuja, mukana ei tarvitse kanniskella isoa määrää tavaraa. Kummasti ylellinen laukku myös piristää sekä mieltä, että asua. Kesätöppösetkin saivat ihan uutta potkua tuosta laukusta.

Iloitaanhan helteistä!

6 Comments

 1. Minä aina ihmettelen miten pystyt olemaan hiostavassa collegessa 30 asteen helteessä. Minäkään en kyllä juuri omista hellevaatteita, mutta pyrin vaalitsemaan mahdollisimman ohuita hengittäviä materiaaaleja missä ei näy hiki! Olen tästä lähdössä ostamaan ensimmäisiä shortsejani sitten 10vuoteen, kun näköjään ensi viikollakin on helle.

 2. Hei, mulla on kyllä hellemekkoja, mutta ne on tarkoitettu lomamatkoille! En muista koskaan käyttäneeni niitä töissä tai edes vapaalla Suomessa. Nyt kävi kumminkin maanantaina niin, että rekissä roikkui Osakassa käyttämättä jäänyt musta (tietty…) pellavamekko ja nappasin sen hätäpäissäni päälleni! Olipa kevyt olo, taidan ottaa uusiksi. Ja kiva katsella muitakin mekkonaisia. Ihan kuin olisi joissain Etelä-Euroopassa. MrsMK

 3. Heippa Anne!
  Ihana asu, rento ja tyylikäs! Valkoinen ja harmaa toimii aina! 🙂 Oli mukavaa nähdä maanantaina, ihanaa kesänjatkoa!
  xx J

 4. Anne

  En mä ihan helteillä oikein paksuissa collegeissa olekkaan, tuo kuvan on sellaista tavallista ohuempaa kangasta ja lyhythihainen, noh kuumahan siinäkin tuli 🙂 mut nyt tulee kuuma missä vaan. Oi että, sortsit on kivoja, en vaan ole vielä löytänyt ihan täydellisiä omille kintuilleni. Jup, helle onneksi jatkuu, mulla kun alkaa loma just näillä näppäimillä.

 5. Anne

  Mullakin on muutama mekko, mutta jotenkin en ole osannut niitä ottaa normikäyttöön. Ehkä se täydellinen yksilö vielä odottaa jossain. Musta pellavamekko kuulostaa tyylikkään vilpoisalta. Mekossa ja hameessa on kyllä niin kivan vilpoisa olo, pitää opetella enemmän hameihmisiksi 🙂 Ja joo, tykkään katsella mekkoja katukuvassa.

 6. Anne

  Heippis, oli kiva kun kävit moikkailemassa 🙂 Toivottavasti Turku antoi teille parastaan ja viihdyitte! Ihanaa kesää myös sinulle!