(paita H&M / farkut Diesel Skinzee*saatu / ballerinat Repetto / kello DKNY*saatu)

Tällaisena helteisenä kesäperjantaina on aika leppoisaa olla töissä keskustan liikkeessä. Kuka ”höpsö” nyt lähtisi shoppailemaan tänään, se näkyy verkkaisena asiakasvirtana. Eli ihan hyvä päivä olla yksin töissä. On ihan selvä, että ihmisillä on parempaa tekemistä kesäviikonloppuna. Niinpä minulla oli aikaa nappailla muutama kuva asustani.

Intianpuuvilla on ihana materiaali, tuo paita on jo vuosia vanha, mutta kaivan sen aina tällaisilla helteillä käyttöön. Pehmoinen ja vilpoinen materiaali on mitä miellyttävin. Intianpuuvilla oli joskus tosi suosittu materiaali, sitä näkyi paljon vaatteissa ja rennoissa sisustuskankaissa. Nykyään saa oikein etsiä intianpuuvillaisia tuotteita.

Pehmeitä sävyjä. Vihreän eri sävyt ovat kiitollisia sisustuksessa, vihreä ei pomppaa esille, siihen sopii yhdistää mitä vaan muuta ympärille, eikä voi mennä vikaan. Kyllä luonto tietää.

Tänään on aikaa haaveilullekin. Mietin juuri viikonlopun tarjottavia, saamme taas vähän kavereita kylään. Ihana hengailla pihalla, nyt meillä on paljukin, just hyvä näille helteille.

Kiitos muuten ihanat – olette vastailleet tosi runsainmitoin alla olevaan kellokilpailuun, vaikka onkin kaikilla varmasti kesäkiireet!

Muikeaa viikonloppua!

9 Comments

 1. Kaunis asu sinulla, pusero näyttääkin mukavan vilpoiselta! Itse olen sitä mieltä, että helteet saisivat jo riittää! En ole koskaan ollut kuuman ilman ystävä, mutta nyt pienen lapsen kanssa ilmat ovat suorastaan kamalia! Ulos ei oikein uskalla mennä, kun pihasta ei juuri varjon paikkaa löydy ja saa pelätä, että pieni saa lämpöhalvauksen 🙁

  Huomioni kiinnittyi kuvien valkeaan tuoliin, ihana! Onko minkä merkin (istuinosa näyttää Haylta?)? Materiaali, hinta?

  Ihania kesäpäiviä sinulle! 🙂

 2. Anne

  Kiitti, kesällä tuollaiset hepenevaatteet menevät, mutta muulloin en oikein osaa sellaisia käyttää 🙂

  Kieltämättä aika tukala ilma, mutta olen niin kesäihminen, että mielummin silti tätä kuin kylmää. Mutta ymmärrän tuon pienen kannalta!

  Tuoli on Artekin, se on Harri Koskisen Lento-tuoli ja hinta tuollaisena maalattuna 710 €.

 3. Ihanastuttava asu!
  Toivottavasti jaksat tehdä postauksen viikonlopun tarjoiluista, ainakin minä odotan sitä innolla.
  Nyt lakanoiden vaihtoon 🙂
  T. Minna

 4. Hei taas ja terkut Japanista! Siellä mittari huiteli 35 asteessa eli tämä tuntuu ihan mukavalta :). Suloinen tuo pusero , ostin reissusta valkoisen pellavapaidan (ihan kuin niitä ei olisi jo muutama…). Tämä on hiukan artisaanityyppisesti tehty yksittäiskappale ja valmistettu Kiotossa! Ihanaa viikonloppua! MrsMK

 5. Anne

  Kiitos Minna 🙂 Nappailin muutaman kuvan kyllä, meillä oli rennot crepe-partyt! Oi, puhtaat lakanat ihanuutta-minulla vaihto edessä myös n y t…

 6. Anne

  Oo, miten mahtava olis joskus käydä Japanissa!! Ja jestas, voin vaan kuvitella miten kuuma siellä oli, kun meinaan läkähtyä tänne. Vitsit pellavapaidat on ihania, malli on varmasti tosi hieno. Ihanaa viikkoo!

 7. Kiitos, työt alkavat tänään viiden viikon loman jällkeen! Nyt siis bussille…