Meillä on terassilla pöytänä vanha jalavaruokapöytämme. Kyllästyn välillä sen sävyyn ja haluan vähän raikkautta patinoituneen puupinnan sijaan. Helpoin tapa raikastaa on levittää pöytäliina. Valkoinen liina tuo kesäistä ilmettä terassille ja vähän tunnelmaa ruokahetkiin. Kätevän tästä Artekin Siena-kankaasta tekee vahapinta, liinaa voi pyyhkiä huoleti kostealla rätillä, pinta tuntuu silti kangasmaiselta. Tykkään.

Keppohullu olen ollut aina. Viimeisin löytö on kirppikseltä ostettu alumiinivuoka, johon saa kätevästi maustepullot. Kimpussa on yrttimaalta poimittua rucolaa, joka on päässyt kukkimisvaiheeseen. Pitäisi vissiin napsia ryytimaan antimia tiuhempaan lautaselle.


Rentoa kesäsunnuntaita!

4 Comments

  1. Ihan tuo valkoinen Siena-kangas, voiko sitä tilata Koodista? Tuo Acnen valkoinen teeppari näytti hyvältä; voisitko kertoa mikä tuo kyseinen malli on? Mielettömän hieno sisutukseliinen kokonaisuus tuossa samaisessa postauksessa, ihanasti yhdistetty noita iki-ihania klassikoita uudenpaan muotoiluun.
    t.JKa

  2. Anne

    Juu, Siena on niin klassinen kuosi, miellyttää aina. Tuota saa Koodista, vahakankainen Siena maksaa 30 €/m.

    Acnen teeppari on mallia Bliss Generic, tai noin sen lapussa luki. Klassikot on parhautta, niihin kun lisää vähän uutta joukkoon, niin ei voi epäonnistua.