Ollaan vähän innostuttu Maijan kanssa somistelemaan meillä töissä Sisustuksen Koodissa. Pari päivää ollaan siivottu ja järkkäilty. Tänään tehtiin uudet ikkunat ja lisäksi koottiin kuviteltu makuuhuonekokonaisuus myymälään. On se vaan mukava, kun saa työkseen pyöritellä nättejä juttuja.

Rakensimme sängyn kuormalavoista, vaikka petaus näyttää kutsuvalta, ei tuonne kannata kellahtaa. Hauskat lakanat ovat &Brosin, pellavainen päiväpeite Linumin ja jättityynyt Saanan ja Ollin mallistosta. Yhdisteltiin sisustuksessa Hayn kepeitä metallikalusteita ja lämmitettiin kokonaisuutta Artekin perinteisellä ritiläpenkillä. 

Tässäkin sisustuksessa kohtaavat klassikot ja nykyaika. Somisteina vähän lehtipinoja, niillä syntyy sitä arkifiilistä ja rentoutta.

Näyteikkunassamme on mm. kahdelle katettu pöytä. Stuan Marea-ruokapöytä on saanut seurakseen Artekin pastellin sävyisiä jakkaroita. Pöytäliinoiksi asettelin musta5101-sarjan pellavaiset keittöpyykeet, suosittelen kokeilemaan kauniita pyyhkeitä myös kattausalustoina tai servetteinä. Pöydästä löytyy myös nyt niin muodikkaat puristekristallilasit. Saimme niitä eilen Koodiin ison pinon ja tänään ne on jo melkein myyty loppuun.

Mitä pidätte näistä pehmeistä somistuksista?

14 Comments

 1. Anne

  Kiitos Kerttu 🙂 kyllä sitä on tullut vähän jo harjoiteltua tuota somistamista, heh.

 2. Anne

  Pikkumatto sängyn vieressä on Mumsin ja ikkunassa oleva muovimatto on Pappelinan.

 3. Heips! Löytyykö tuota Linumin päiväpeitettä missään muussa värissä?
  T. Marju

 4. Kaunista on! Vahinko, Että asun Helsingissä enkä pääse puristelasi ostoksille:).

 5. Anne

  Heippa, peittoa löytyy myös valkoisena, vaaleanharmaana ja tummanharmaana.

 6. Anne

  Kiitti 🙂 Meillä käy paljon asiakkaita Helsingin sedulta, Turkuun on lyhyt matka lähteä päiväretkelle!

 7. Anne

  Hih, pelättiin just että joku hyppää sinne. Laitettiin pohjalle pehmikkeeksi oikein muhkea peitto, ei ainakaan satu, vaikkei patja upota. 🙂

 8. Anne

  Kiitti Anu 🙂 Laseja on jo tilattu lisää, mutta vissiin niitä saadaan aikaisintaan elokuun lopulla. Pöh.