(toppi DAY-Jenny Store / t-paita Tiger / farkut Diesel*saatu / 
laukku Anya Hindmarch / kello DKNY*saatu / ballerinat Repetto)
Tässä teille vähän todisteaineistoa siitä, että minäkin tykkään joskus kimaltavasta. Dayn toppi on ihastuttanut minua pitkin kevättä, mutta maltoin ostaa sen vasta nyt alennusmyynnistä. Vaikka tuollainen kimalteleva kangas tuntuukin enemmän juhlavaatteelta, suunnittelin minä alusta saakka toppia arkiasusteeksi. Olin visioinut yhdistäväni sen työvaatetuksessa valkoisen t-paidan tai valkoisen kauluspaidan päälle. Hyvin toimii, tänään testailin. Toki tuo käy myös juhlaan kun sellaisen aika on, silloin vaan jätän alta rentouttavan paidan pois.

 

Topin selkäpuolella on musta vetoketju nauhoineen koristeena, sekin tekee rentoa fiilistä juhlavaan kankaaseen. Myös väljälinjainen leikkaus on mieleeni.

Hiuksiin olen suihkinut runsaalla kädellä suolasuihketta ja tupeeraussuihketta, jotta sain niistä tuollaiset vähän pörröiset. Vaihtelua siihen ihan littanaan ja sileään ponnariin.

Kullanvärinen kello ja uusi laukku sopivat mielestäni myös kivasti tähän asukonaisuuteen. Olipas kerrankin kultaa kerrakseen.


Mitä pidät juhlavasta topista arkivaatetuksessa?

ps. noita toppeja oli vielä pari Jenny Storessa tänään kun piipahdin…

9 Comments

 1. Mitä suolasuihke tekee hiukselle ja miksi sitä käytetään? Mitä merkkiä sinulla on/mistä ostettu? Mielenkiinnosta kysyn, kun olen nyt lyhyen ajan sisällä lukenut tyotteesta useaman kerran, enkä ennen ole moisesta kullutkaan! Itselläni on karhea, taipuisa tukkalaatu ja tykkäsin käyttää jotain siloittavaa tuotetta. Olisiko sinulla vinkata jotain? Ostin vinkistäsi tipeeraussuihketta ja tykkään! Miten itse käytät sitä?

  Mukavaa keäistä viikkoa! 🙂

 2. Kampaajani laittoi viimeksi tupeeraussuihketta ja lopputulos oli paras ikinä! Hankintalistalla siis. Vihdoin olen päässyt sinuiksi suolasuihkeenkin kanssa, mutta anna kumminkin vinkkejä! Mukavaa loppuviikkoa! mrsMK

 3. Minusta tuollaiselle sirolle, kepeälle keijulle tuo liivi on hitusen raskas. Jos säihkettä kaipaa, ehkä jokin hillitty verkkopaljetilla ( paljetit eivät ole niin näkyvät) koristeltu juttu?

 4. Anne

  Suolasuihke poistaa hiusten liukkautta ja korostaa taipuisuutta. Sitä voi suihkia kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Itse käytän aina aamuisin kuiviin hiuksiin, näin saan taipuisuuden esille ja samalla vähän karhennusta liukkauteen. Tupeeraussuihketta suihkuttelen hiusten tyveen ennen kampauksen tekoa ja sitten vähän haron sitä sormilla. Noiden tököttien jälkeen kuontalo on kuohkea ja pysyy pidempään puhtaana.

  Ihanaa kesäviikonloppua!

 5. Anne

  Redkenin tupeeraussuihke on ihan mahtituote! Yllä vähän omia käyttötottumuksiani suolasuihkeesta.

  Ihanat viikonloput myös sinulle!

 6. Anne

  Totta, olen aika siro 🙂 mutta pidän kyllä tuosta topista silti. Paljetit ei niinkään ole mieleeni, pidän enemmän brokardi-tyyppisistä kankaista.

 7. Anne

  Kiitos Jepsukka, halusin jotain vähän erilaista sävyä laukkuun 🙂