Pläjäytän tähän kauniita kuvia ruotsalaisen Elle Decorationin sivuilta. Ihastelin aikanaan kuvan kesäasuntoa jo lehden sivuilta. Pidän tosi paljon rennosta ja värikkäästä sisustuksesta. Minua on alkanut vähän väsyttää puhdaslinjainen eleettömyys ja liika valkoisuus. Löydän tosi paljon ihasteltavaa runsaista yksityiskohdista ja erilaisten materiaalien ja värien sekoittelusta. 
Terassikin on ihanan kutsuva, kaukana huonekaluhallien virtaviivaisten terassikalusteiden linjasta. Tokihan talon henki jo vaatii tuollaista rentoutta, mutta soisin näkeväni sitä enemmän myös moderneilla terasseilla.
Mitä pidätte tuosta?

12 Comments

 1. Kertakaikkisen ihana! Luulin kuvien olevan sinun kesäasunnolta, kyllä minä tuolla viihtyisin.
  T. Minna

 2. Iik, pakko sanoa kun itse elän kaikenlaisten "aarteiden" eli tavarapaljouden keskellä, että raja tyylikkään runsauden ja kaaoksen välillä on hiuksenhieno 😉 Mutta sulta kyllä varmaan onnistuisi täydellisesti sekin.

 3. Aika hauska! Tosin en avohyllyistä keittiössä perusta, se pölyn määrä niissä sitten.
  Muutoin kutsuvia kuvia.

 4. Anne

  Hihii, meidän kotikaan ei ole noin hulppea 🙂 Viihtyisältä kyllä näyttää tuolla.

 5. Anne

  Kuule tavarapaljoutta on meilläkin, just tänään mietin, että pakko olla sitä liikettä vähän ovesta ulos, kun tuntuu että sisään tulee jatkuvasti jotain uutta 🙂
  Mutta se on totta, ero tyylikkään runsaan ja kaaoksen välillä ei ole suuri.

 6. Anne

  Avohyllyt totisesti vaativat hoitoa, etenkin niissä pitää säilytellä jatkuvasti käytettävää kamaa, se auttaa vähän pölyhommissa.

 7. Ihanan kutsuva terassi, ja mukavan erilaisia kalusteita. Ja samaa mieltä, moderneillekin terasseille voi laittaa muitakin kalusteita kuin polyrottinkisohvia:).

 8. Anne

  Eikö 🙂 Niinpä, minusta parhaat terassikalustekokonaisuudet syntyvät keräilyeristä. Onhan soffat mukavia, mutta sellaiset saman sarjan kokonaisuudet helposti vähän kolkkoi.

 9. Ihania kuvia, pidän juuri tuollaisesta tyylistä. Minimalismi ei ole mun juttu 🙂

 10. Anne

  Juu, minäkään en ole minimalisti, vaikka pidän simppelistä 🙂