Ne jotka ovat seuranneet blogiani useamman vuoden, saattavat muistaa että ihailen hirmuisen paljon Jenna Lyonsin tyyliä. Jennahan on jenkkimerkki J. Crewn johtaja ja tyylin luoja. Kannattaa googlata tämä lady.

Ilahduin kovasti Into The Gloss-sivustolta löytämästäni jutusta, jossa Jenna kertoilee omista kauneudenhoitorutiineistaan. Muuten mielenkiintoinen sivustuo tuo, sieltä voit bongailla useiden tyylikkäiden ihmisten kauneudenhoitoprofiileja ja uusimpia kauneusjuttuja. Sivustolle uppoutuu helposti toviksi ja toiseksikin. Samalla tulee myös tsemppiä omaan kauneudenhoitoon, joka on ehkä vähän retuperällä rennon kesän jäljiltä.

Yksi kivoimmista asioista kosmetiikassa on kyllä nätit purkit. Olen joskus ostanut puteleita pelkän pakkauksen takia, sisältö on saattanut jäädä melkein käyttämättä. Tykkään paljon myös katsella tuollaisia asetelmakuvia, joissa on kosmetiikkaa, koruja ja muita kauniita esineitä.

Saapas nähdä koska saan itseni ruotuun ja pääsen postailemaan omia asukuviani tänne. Mutta ihanaa viikkoa kaikille!

8 Comments

 1. Tällä kyseisellä leidillä on kyllä hyvä tyyli, ja niin on sinullakin 🙂
  – Mirka | Kauniit neliöt

 2. Itse käytän joka päivä joidenkin mielestä ehkä melko rohkeankin väristä huulipunaa. Vaarana on, että punaus menee päivän mittaan tosi suttuisen näköiseksi. Tähän liittyen löytyi vinkkaamaltasi sivustolta hyvä artikkeli. Kiitos mielenkiintoisesta sivustovinkistä!

 3. Anne

  Kiitos Mirka 🙂 Yritän aina imeä Jennasta vaikutteita. Hänen rennot asut on aina upeita ja niin taitavasti asustettuja.

 4. Anne

  Mahtavaa 🙂 En muista kovin usein kurkata tuota sivustoa, mutta kun käyn, vietän siellä aina pidemmän hetken.

 5. Anne

  Heh, on ollut aika retuperällä vielä mun pukeutumisinnostus. Sen voi todeta tuosta ylemmästä postauksesta. Tiäkkö en ole vielä ostanut yhtään mitään syksyksi!