Nappailin tänään päivällä muutamia kuvia olkkarimme kesäilmeestä. Aika huoletonta näkyy olevan, näin kun kuvien välityksellä katselee. Ainakaan en näytä olevan minimalisti. Mistä sitä kertyykin kaikkea tavaraa noin paljon. Tärkeää kuitenkin, että huoneessa on kasveja, tauluja, kynttilöitä, tyynyjä ja lehtiä. Siitähän se ”eiminimalistinen” sisustus sitten muotoutuukin.

Meidän pionit eivät kukkineet tänäkään kesänä, mutta ei hätää, sillä pionin varret ovat kauniita sellaisenaankin, sitäpaitsi säilyvät maljakossa ikuisuuden. Kuvan oksat ovat yli kuukauden vanhoja. Sohvapöydällä tuoksukynttilöitä ja Tom Dixonin tuikkulyhtyjä.

Ruokatilan ikkunan alla oleva matala taso, toinen osa uupuu vieläkin, vaikka pohjapyörästö on sentään jo paikallaan.

Ruokapöydälle olen koonnut lempparijuttujani. Ihana kimppu on suloiselta Cocolta, tuoksukynttilä Skandinaviskilta. Lisäksi ryhmään on kertynyt ByLassenin kulho, Tom Dixonin tuoksukynttilä ja BEdesignin Lily-tuikkukipot. 

Nappasin vielä kuvan ulkoa ikkunan kautta ruokatilaan. Tomaatit reunustavat taas ikkunaa, niin kodikasta. Kohta saadaan roppakaupalla herkullisia suklaakirsikkatomskuja.

Ihana kesä!

26 Comments

 1. Uusi lukija ilmoittautuu 🙂 Löysin blogisi viime viikolla ja hullaannuin täysin. Sinulla on niin mahtava tyyli. Niinpä olen ahminut blogisi vanhoja tekstejä ja innolla odottelen uusia. t. Sarinna

 2. Hei, oletko mistä löytänyt tuon ihanan matalan tason? Sopisi kivasti tv-tasoksikin.

 3. Hei!
  Kyllä on ihanan kodikas koti!
  Mukavaa viikkoa!
  -Minna

 4. Heh heh, vai paljon tavaraa! Näkisitpä meidän kotimme, jossa olemme asuneet 20 vuotta. Pojankaan, joka on jo asunut useamman vuoden omillaan, huoneesta ei ikinä uskoisi, että siellä ei asu ketään.Mulle juuri kirjat, lehdet, taulut ja kynttilät tekevät kodin ja kodista minun näköiseni. Terkuin Merja/MrsMK

 5. Minun on pitänyt monta kertaa laittaa pionit meidän pihaan, mutta sitten aina miettinyt, että menee muutama vuosi ennenkuin kukkii… No, olisi kukkinut jo monta kertaa, jos olisin ensimmäisellä kertaa istuttanut, eli 6 vuotta sitten!
  Mutta kuten sanoit, lehdetkin ovat kauniit…voikohan syksyllä vielä istuttaa..

 6. Rennon kaunista, juuri sinun tyyliäsi. Minkä valmistajan tuo valkoinen sohvapöytä onSopisi meille enemmän kuin hyvin. Onko Koodissa myynnissä?

 7. Olen seurannut blogiasi kohta vuoden. Olen aina ihaillut kuvia kodistasi, mutta nyt sain jotenkin kokonaisvaltaisemman kuvan kodistasi. Niin kaunista, sopivan selkeää, mutta ei liian steriiliä. Minun makuuni! Jos laittaisit vielä kalusteiden merkkejä, esim taso ja sohvapöytä kiinnostavat!

 8. Oi kuinka kiva olohuoneen matto! Mikä valmistaja ja mitä materiaalia?
  -Aija

 9. Upea olohuone! Juuri sopivasti rento. Mitään ei ole liikaa, eikä mitään liian vähän. Huomaa kyllä, että ammattilainen on asialla sisustamisen suhteen :). Kivaa hellepäivää!

 10. Anne

  Pionit kestävät kyllä uskomattoman kauan ilman kukkia 🙂 ja just niin, niiden sekaan voi laitella kukkivia muiden lajikkeiden oksia, tulee nätti kimppu.

 11. Anne

  Onpa kiva kun ilmoittauduit 🙂 Kiitos paljon kivoista sanoistasi. Nyt loman aikana postaustahti saattaa olla vähän verkkaisempi, mutta juttua varmasti pukkaa taas pian päivittäiseen tahtiin.

 12. Anne

  Voi kiitos Minna 🙂 kodikkuus on tärkeää.

  Mukavaa viikkoa sinulle myös!

 13. Anne

  Kiitti Saija 🙂 Mä katkaisin vahingossa yhden pionin oksan kun vetelin siimaleikkurilla ja iskin sen maljakkoon, sitten huomasin, ettei se nahistu millään 🙂

 14. Anne

  Hihii, näkisit meidän varaston :)) Kyllä sitä vaan iän karttuessa tuppaa tuota tavaraa kertymään, pitäisi osata välillä luopuakin. Jotenkin vaatteista on helpompi päästä eroon myymällä, mutta sisustusjuttujen kanssa sitä heittäytyy enemmän sentimentaaliseksi.

 15. Anne

  No niinpä, mäkin ensin mietin että laittaako, mut sitten iskin muutaman penkkiin. Onhan tää odottavan aika aika pitkä 🙂 mut onneksi on nuo varret :))) Että laita vaan parit pionit tulemaan.

 16. Anne

  Kiitos, kiva kuulla 🙂 Sohvapöytä on Stuan Eclipse, http://www.stua.com
  meillä on koot XL ja L, Sisustuksen Koodi myy. Tuo on muuten tosi kivan hintainenkin pöytä.

 17. Anne

  Mukava kuulla. Nämäkin ovat vielä tällaisia yksityiskohtaisempia kuvia, kun en oikein tykkää ottaa sellaisia laaja-alaisia kuvia.
  Matala taso ja sohvapöydät ovat Stuan, yllä jo niistä mainitsinkin. http://www.stua.com

 18. Anne

  Kiitos cocoliini, oli kyllä kiva nähdä <3 loma on ollut leppoisa, eli just loma!

 19. Anne

  Matto on Linie Designin Asko mixed, koko 200×300 cm. Sisustuksen Koodista saa 🙂 materiaali on villa/juutti, siksi matto on villamattoa edullisempi.

 20. Anne

  Voi kiitos Jutta! Tämä meidän koti on sellainen "kertyypikkuhiljaa"-juttu, eli ei ole turhan mietitty. Silleen ne parhaat jutut syntyykin. Kurkkasin teidän tontille ja huomasin että Around-pöytä on teitsillä mielessä, kiitos vaan Koodin linkkauksesta 🙂 mä oon lomalla vielä 20.8. saakka mut sit töissä, jos haluutte tulla kattoon pöytää 😉