Jotkut teistä ovat jo ehkä bonganneetkin minut uusimman Sokoksen syyskuvaston sivuilta. Minulla oli ilo olla mukana tekemässä Sokos-kuvastoa jo viime keväänä ja nyt syksyllä pääsin uudelleen koostamaan kuvastosivuja.

Kuvastosivujen suunnittelu alkoi jo keväällä, kun vierailin Sokoksen päämajalla katsomassa heidän syksyn kuvastomalliston näytteet. Sain valita näytteistä omat lempparini, jotka sitten kesän aikana sain kuvauslainaan. Näiden näytteiden lisäksi kävin valitsemassa tavaratalon syysuutuuksista joitakin kuvauslainavaatteita ja laukkuja.

Valmis aukeama on minusta kiva. Kuvistani kiitos Mr Coolpoolille eli Petrille. Kuvauspäivänä oli hirmuinen helle ja aurinko paistoi täydeltä terältä. Petri onnistui kuitenkin hienosti saamaan kuviin syksyisen säväyksen.

Nyt pakkailenkin kuvauslainat takaisin laatikkoon, seuraavat kuvausjutut odottavat jo vuoroaan. On tämä työ niin kivaa.

Kuvaston voi selata myös tästä.

Mahtista viikonloppua!

6 Comments

 1. Hei – olen lukenut blogiasi jo hyvän aikaa ja sattumalta katsoin myös Sokoksen kuvastonkin, vaikka yleensä en ole ollut siitä kiinnostunut. Yllätyin tosi positiivisesti ja mielestäni yhteistyösi Sokoksen kanssa on erinomainen esimerkki siitä, mihin suuntaan markkinointia pitäisi viedä Suomessa laajemminkin. En aiemmin mieltänyt Sokosta brändiltään houkuttavaksi, tai paikaksi mistä ostaisin vaatteita – nyt Sokos on mielestäni onnistunut brändäyksessään ja ajan hermolla olevassa markkinoinnissaan paljon paremmin kuin Stockmann.

  Jatkakaa samaan malliin, teette tosi hyvää ja arvokasta työtä – oikeanlainen markkinointi ja oikeanlaiset tuotteet on avain kaupan kasvuun ja uudistumiseen, mitä tarvitaan nyt kipeästi.

 2. Anne

  Kiitos Suvi, ihanasti sanottu 🙂 kurkkaanpa haasteen, jospa ennättäisin sen tässä toteutellakkin.

 3. Anne

  Lämpimät kiitokset tästä ihanasta palautteesta!
  Minusta on hienoa saada tehdä tällaista yhteistyötä kotimaisen yrityksen kanssa. On niin tärkeää muistaa mikä vaikutus on sillä mistä tuotteet ostaa. Ja myös kaupan alalla on valtava murros, markkinoinnin muuttuminen radikaalisti koskee erityisen paljon vähittäiskauppaa. Tietysti olen ihan innoissani, että saan olla mukana tekemässä tämmöistä yhteistyötä. Ja vielä mitä ihaninta kuulla siitä positiivista palautetta.

 4. 😀 Positiivista palautetta kannattaa aina antaa silloin kun siihen on aidosti aihetta 😀 Olen itsekin herännyt siihen, että ne roponsa voi ennemmin kiikuttaa varsinkin pienyrittäjien ja kotimaisia tuotteita ja palveluita myyville yrityksille.

  -L

 5. Anne

  🙂
  Niinpä, tilailin tosi paljon aikanaan vaatteita ulkolaisista nettikaupoista, kunnes tajusin, että omilla teoilla on merkitys tämän maan talouteen, tai siis tietysti kun mahdollisimman moni sen oivaltaa.