Tänä aamuna verkkaisuus on ollut avainsana. Olen istunut tietokoneen ääressä ja alkanut fiilistellä työjuttuja, blogiin liittyviä nimittäin. Minulla on muutama kassillinen vaatteita kuvauslainassa ja ensi viikoksi syntyy taas syksyn ensimmäiset muotiaiheiset yhteistyöjutut.

Insipiraatiota on kiva etsiä vaikkapa vanhoista Pariisin muotivikkokuvista. Pääsee taas kesän jälkeen käyntiin tälläkin saralla. Nyt olen vetaissut päälleni mitä sattuu, mikä on viileintä.

Samalla nappasin arkistoistani tännekin muutaman kuvan. Olen ottanut nämä Célinen näytöksen ulkopuolelta.

 

Mutta mikä ihana kaipuu syntyikään Pariisiin näitä katsellessa. Syksyllä toivottavasti pääsen taas matkaamaan lempparikaupunkiini. Viimesyksyinen matka jäi koiravauvan takia tekemättä, nyt tyttönen on jo niin iso, että hänet raaskii jättää hoivaan.

Inspiroivaa elokuuta teille, tästä se taas alkaa, vähän kuin puhtaalta pöydältä.

4 Comments

  1. Anne

    Pariisissa kyllä näkee muotiviikkojen aikana niin paljon upeita asuja. Kiva selailla näitä inspiraatiokuvia pitkään jälkeenkin päin. Toivottavasti tosiaan tänä syksynä taas pääsen matkaan, jos koirulaisten hoito järjestyy. Kaksi koiraa on eri asia kun yksi, meillä kun kaikki sukulaiset asuvat tosi kaukana.

    Kiva kun laitoit blogin, lisäsin sen tuonne sivupalkkini linkkilistaan!

  2. Suurkiitos, että laitoit listaan! Yritän saada oman listani kasaan viikonloppuna, viimeksi se ei oikein onnistunut. Merja

  3. Voi karmeeta miten happaman näköinen alakuvan nainen…