Viime torstaina oli pieni retki Helsinkiin. Piipahdin Anne Kukkohovin ekokosmetiikksarjan Supermoodin lanseeraustilaisuudessa. Petri alias MrCoolpool oli saanut kutsun sinne ja minä päätin hypätä messiin avecina. Tämä pieni pyrähdys olikin ainoa lomareissu näiden kahden viikon aikana. Hassua hypätä hetkeksi glamourin pariin Hotelli Kämppiin, kun on kulkenut lähes kaksi viikkoa kotiasuissa ilman meikkiä.

Anne kumppaneineen kertoi sarjasta ja sen tavoitteista. Hienoa, että luonnonkosmetiikkaa ja hyvän olon tuotteita saa kotimaisen tuotesarjan puitteissa. Tuotevalikoimassa on kasvojenhoitotuotteita ja sisäisesti käytettäviä valmisteita – mm. suklaata.

Nappasin MrCoolpoolista ja Annesta kuvan. Hassua, mutten muistanut nakittaa valokuvaajaa nappaamaan minusta yhtään kuvaa. Ainoa omakuva löytyy instagramista, peilin kautta napattu selfie. Tällaisissa tilaisuuksissa unohdan itseni ja keskityn fiilistelemään tunnelmia.

Saimme mukaan pienen tuotepaketin testattavaksi. Olen nyt levitellyt seerumeita ja kosteusvoidetta parina päivänä kasvoilleni. Miten ihanan pehmoiseksi nuo tekevät ihon. Tykkään.

Sarjaa saa tämän kuun lopusta alkaen esimerkiksi Sokoksista ja Sokos Emotioneista.

4 Comments

  1. Anne

    Kiva kun tulee näitä kotimaisia sarjoja. Uskon että suakin kosmetiikkabloggarina tosiaan tuo kiinnostaa! 🙂

  2. Anne

    Suosittelen, tuotteet on jännän tuntuisia ja tekevät ihanan tunteen iholle. Freesiyttävät. 🙂