(neule Tibi / farkut Current Elliott / tossut Adidas)

Tässä tiistaisen sadepäivän asuni. Kyllä oli jotenkin vähän aikaista vetää villapaita ylle, mutta ei auta, vilukissa tarvii lämpöä. Päivinä jolloin en jaksa miettiä pukeutumista, sujautan yleensä päälleni jotain vastaavaa. Syksyn suurin pukeutumisinnostus ei ole vielä vallannut minua. Yleensä innostun eniten vaatteista juuri syyssesonkina, sillä silloin saa käyttää kerroksia, neuleita, harmaata ja sen sellaista minua miellyttävää. Joten odotan koska pääsen kiinni kunnolla tuohon pukeutumisintoon.

Ehkä pidän taas pienen blogikirppiksen ja teen tilaa vaatekaappiin. Kun hyllyt on tyhjät (tai tyhjemmät) tekee mieli taas ostaa täytettä.

En meinannut ensin postata näitä kuvia ollenkaan. Mutta koska nyt ei ole muutakaan tarjolla, päätin läväistä nämä eetteriin.

Huomenna esittelyssä pieni ihana syksyyn sopiva pihajuttu.

6 Comments

 1. Huomenta Anne.
  Todella kiva tuo neule! Näyttää sellaiselta, joka menisi kivasti myös suorien housujen kanssa toimistolla. Vierastan liian skarppeja asuja.
  Miia

 2. Tuo Tibihän on huippuihana ja eikös se ollut loppukevään hankintoja eli melkein kuin syksyksi ostettu! :)Itse röntöstelen vielä pääasiassa kesävaatteissa, en nyt ihan kepeimmissä, mutta kumminkin. Olen kyllä huomannut, että jotkut ovat jo kaivaneet käsineet ja pipotkin esille! Apua, siellähän on 15 C lämmintä! Ihanan naurava ilme sulla! Lämmintä viikonloppua!
  The Lucky Traveller blogi

 3. Täällä myös kesälomansa elokuussa pitänyt lukijasi. Kuljen vielä kesähameessa, mutta myönnytyksenä syksylle laitoin puuvillasekotteiset sukkikset sekä paitiksen päälle lyhythihaisen neuleen. Isompi kynnys on sitten siirtyminen talvikenkä-nilkkuri-osastolle, ne tuntuvat vielä niin raskailta ja talvisilta. Kiilakorkotennarit ovat olleet tämän syksyn ykköskengät, paitsi sadeilmoilla. Varpaiden kastuminen on jotain niin katastrofaalista, että joka syksy painin saman kenkäongelman kanssa. Mistä löytää kauniit sadekengät, joita voisi pitää myös hameiden kanssa?

  Jade

 4. Anne

  Heippa Miia 🙂
  Minäkin vierastan liian skarppeja asuja, tykkään rikkoa aina kokonaisuuden jollain rennolla yksityiskohdalla. Osaltaan se varmaan myös johtuu siitä, että oma työpukeutumiseni saa olla rentoa. En ole tottunut tiukkaan pukukoodiin.

 5. Anne

  Jees, Tibi on hauska, ei ole ihan yksivärinen. Ja juu, aleista ostettu, että melkein syysuutuus, kun en sitä ennättänyt monesti pitää ennen lämpimiä säitä 🙂 Hyvin muistit.
  Tiedätkö, en ole vielä pukeutunut takkiin (jos pihahommia ei lasketa). Sitkeästi olen kulkenut paljain nilkoin ja pelkässä puserossa.

 6. Anne

  Elokuun lomassa on puolensa, kesä tuntuu jatkuvan kivana erityisen pitkään 🙂
  Mun on tullut käytettyä taas liian vähän hameita, vaikka kivoja omistankin. Ja joo, kenkien vaihto on aina se dramaattinen osa uuden vuodenajan vaihtumisessa, myönnytys syksylle ne nilkkurit. Onneksi lenkkareilla pärjää melkein sysitalveen saakka.
  Eikös niitä kumppareita ole nykyään ihan ballerinamalleista lähtien. En tosin tiedä mistä sellaisia hakisi 🙂