Kesän jälkeen sitä on taas tavallaan vaikea saada kiinni normaalista työrytmistä. En meinaa vielä osata keskittyä pohtimista vaativiin asihoihin. Kun kuitenkin työhön kuuluu kaikenlainen ideointi ja suunnittelu, on vaan pompoteltava ajatuksia. Meillä on aivan ihana tapa Tomin kanssa jutella mitä pöhkömpiäkin idiksiä, niistä sitten jotkut saa tulta alleen, toiset eivät.

Torstaina aamukaffella mietimme mitä kivaa tarjousta järkättäisiin asiakkaille. Yleensä sohva on iso hankinta ja sellaiseen on kiva saada tuntuvampaa alennusta. Niinpä suunnittelimme sohvakampanjan. Valitsimme kamppikseen Interfacen Polo-sohvan, sillä siinä on kaikki oleelliset asiat just kohdallaan. Mietittiin, että sohvatarjous voisi alkaa joskus syyskuussa ja jatkua vähän pidempäänkin. Noh, sitten vaan yhteyttä valmistajaan ja kampanjaa miettimään. Tomi tokaisikin että kyllä se Ari (sohvatehtaan edustaja) meille kuitenkin kohta soittelee kun syyssesonki on nyt alkamassa.

Meni peräti kolme tuntia kun Ari soitti ja sanoi olevansa seuraavana aamuna Turussa, hänellä oli varmaan intuitio että oltiin puheltu heidän sohvasta. Siinä sitten seuraavana päivänä aamukahvin jälkeen lyötiin kampanja kiinni ja mietittiin aloitusajankohtaa. Todettiin vaan, että miksei aloteta heti. Tuumasta toimeen ja näin idean jälkeen jo seuraavana päivänä meillä pyörähti syksyn sohvatarjous käyntiin.

Ollaan aika nopeita liikkeissämme. Pitää tehdä ja toimia, eikä miettiä liikaa. Olen niin monta kertaa todennut sen aiemminkin, että jos pohtii ja miettii aivan liian perusteellisesti, ei niitä voimia enää riitä ideointiin ja toteutukseen. Tietty kaikki itselle sopivalla tavalla.

Sohvakampanjan tarkemmat tiedot voit katsoa Koodin sivuilta.

Somistelu on kivaa. Syksyn parhaita puolia on kynttiläkauden aloittaminen. Vaikka kesälläkin tulee tunnelmoitua kynttilänvalossa, muistaa sen syksyllä tehdä ihan joka päivä. Skandinaviskin herkät tuoksukynttilät ovat parhautta. Eka erä meiltä ennätti jo loppua Koodista, onneksi saatiin jo uusi erä lisää näitä herkkuja. Ja meille tuli myös kärpäslätkiä Haylta! Joo, oltiin tilattu nuo alkukeväästä, mutta olivat vähän jälkitoimituksessa. Kaunishan tuo on ja nythän ne viimeiset vihaiset kärpäset etsiytyvät sisätiloihin, joten lätkälle on varmasti vielä käyttöä.

Nahkahousut ovat taas päässeet tehokäyttöön helteiden häivyttyä. Perjantaina päällä oli mustaa, puuvillaneule ja nahkahousut, jalassa mukavat tohvelimalliset loaferit. Pakko oli kuvata mun ihana laukku tuolla raitamatolla, sävy sopii niin hyvin maton väritykseen.

Erilaisilla kynttilöillä ja viherkasveilla saa lämpöä sisustukseen. Joten muistakaahan tunnelmoida tässä sadesäässä!

Tämä oli nyt tällainen työpainotteinen juttu, tällä hetkellä itsellä on mielessä kaikki siihen liittyvät ajatukset ja työstä on erityisen innoissaan just nyt loman jälkeen.

15 Comments

 1. Heipsan!
  Piti kysyä, että lähetättekö tuotteita postitse, mutta kurkkasin ensin Koodin sivuille ja näkyy onnistuvan. Ehkä minäkin sitten saan Skandinaviskin kynttilöitä. 🙂
  Hyvää viikonloppua!
  T. Minna

 2. Mustavalkoisessa kuvassa on kiva kaakelipintainen(?) pöytä, minkä valmistajan se on?

 3. Anne

  Tokihan tosiaan lähetellään, meillä on paljon kivoja asiakkaita ympäri suomea. Meilaile vaan tai soittele niin tilaus järjestyy.
  Ihanaa viikonloppua (siis mitä siitä on jäljellä)!

 4. Anne

  Se on Artekin tarjoiluvaunu, se malli jossa on kori. Vaunu näkyy kuvissa toisesta suunnasta. Oikea klassikko!

 5. Olin aikoinaan ostotehtävissä vaatepuolella ja kamppisten tekeminen ja tulosten seuranta oli kyllä tosi hauskaa! Ja nopeastihan sitä kannattaa toimia eikä jahkailla!

 6. Todella kivoja nuo Skandinaviskin kynttilät. Pitäisiköhän laittaa tilaukseen? Syysiltojen pimetessä on taas ihana sytytellä kynttilöitä ja nauttia tunnelmasta, jota ei kesällä saa. Onneksi on eri vuodenajat eri tunnelmineen.

 7. Teiltä löytyy kyllä kaikkea niin ihanaa! Pitää ihan hurauttaa Turkuun katsastamaan valikoima livenä ja tullla moikkaamaan sua 🙂

 8. Anne

  Ostajan hommat ovat varmasti mielenkiintoisia. Itse tykkään työssäni erityisen paljon sisäänostojen miettimisestä. Aina pitää olla ajan hermolla, ihmisten halujen tasalla ja tyylin harjalla 🙂

 9. Anne

  Nuo kynttilät on syötävän ihania, joten tilausta vaan 🙂 Kynttilät on niin parhautta näin syksyllä. Toisaalta vuodenajat on ihania, mutta kyllä sitä kesää silti aina kaipaa…

 10. Anne

  No ehdottomasti hurautat Turkuun käymään, olis huippista nähdä 🙂

 11. Ihana tuo kullanvärinen metallikori! Minkä valmistajan se on ja minkä hintainen? Ehkä meidänkin pitää tulla alkusyksystä (ei vielä, koska nythän on loppukesä) käymään Koodissa inspiroitumassa ja ostoksilla!

  Ja laadukkaita pöytäkynttilöitä tarvitsen myös. Katselin noita kynttilöitä pariinkin otteeseen kesällä Kööpenhaminassa, mutta laukussa ei sitten ollut tilaa niille – sen sijaan muutamalle mulle ihanalle koti- ja vaatejutulle kyllä! Pitääkin julkaista se Tanskan löydöt -postaus.

 12. Anne

  Eikö oo! Se on Menun ja maksaa tuossa metallivärissä n. 85 €. Ja tervetuloo Turkkuseen, mukava olis nähä 🙂

  Kävinkin kurkkimassa just sun ihania kenkäostoksia. Wautsi.