Sokoksen 3+1 Päivää starttaa taas ensi viikolla. Sain jälleen mukavan tehtävän, eli valita ennakkoon viikon tarjouksista joitakin minusta erityisen kivoja tuotteita.

KOTIIN

Ensimmäisenä vähän kodin tekstiilejä. Marimekon ihanasta Tantsu-kuosista tulee pussilakanasettiä, koristetyynynpäällistä ja valmisverhoa.

Kokeilin somistaa meidän makuuhuonetta näillä Marimekon tekstiileillä. Oli oikeastaan aika piristävää nähdä makkuhuoneessa kuvioita. Tykästyin molempiin sävyihin, mustavalkoinen nyt iskee aina ja pehmeä roosa tietysti houkuttaa etenkin nyt.


Kaikenlaiset ihanat lasiastiat ovat nyt pinnalla sisustuksessa. Nytpä kiinnostaa kovasti tämäkin klassikko, nimittäin Iittalan Ultima Thule-sarja. Kuvan tarjoilukulho on ihana. Näen siinä herkullisia salaatteja, jälkiruokia, naposteluita jne. Valkoisiin suoralinjaisiin astioihin saa kivasti ilmettä näyttävillä lasisilla elementeillä. Myös nuo jälkiruokakipot ovat tosi kauniit. Itse olen jo lapsesta saakka tottunut tuohon astiasarjaan, ja nyt tykkään siitä taas enemmän kuin aikoihin.

VAATEKAAPPIIN

Morriksen ihanat villaiset perusneuleet sopivat kaikille. Tässäkin roosaa ja sen lisäksi kaunis luonnonvalkoinen sävy. V-kaula-aukko sopii useimmille hyvin, se on vielä kiitollisempi kuin pyöreä kaulainen malli. Alle voi pukea topin tai paitapuseron. Kuvassa minulla on alla t-paita, neule näyttäisi ihan erilaiselta, jos alla olisi vaikkapa avonaisempi silkkitoppi. Tällaiset monikäyttöiset vaatekappaleet ovat aina mielestäni parhaita valintoja.

Filippa K:n peruspaidat ovat mitä parhaita alustoppeja esimerkiksi bleisereiden ja villatakkien alle. Itse käytän tuollaisia aina myös neulepaitojen alla. Napakka materiaali on siistin näköinen. Näitä tarvitaan aina vaatevarastoon. Eli mitä parhaita löytöjä tarjouhinnalla.

Miesten puolelta silmiini osui ajaton Esprit-ruutupaita. Tummansininen sävy sopii tummalle ja vaalealle, sitäpaitsi on myös aina tyylikäs. Voisin kuvitella paidan pikkutakin tai neuleen alle. Toisaalta se näyttäisi ihan eri tyyliseltä yhdistettynä kapeisiin housuihin tai farkkuihin, asusteenaan kaulalle kiedottu ohut villahuivi. Miehetkin voivat asustella paitoja eri tavoin.

KOSMETIIKAT

Kosmetiikkaosaston tarjoukset kannattaa myös hyödyntää. Omaan toivelistaani nappasin L’Occitanen laventelin tuoksuisen käsisaippuan, se on ihana, plussaa tietenkin kauniista pakkauksesta. Samppoot hankin useinmiten juuri jättipulloina tarjouksista. Tällä kertaa katse osui L’Orealin Expert-sarjaan. Sisko on aina kehunut tuota Lancomen Definicils-mascaraa, onhan tämä jo melkein klassikko. Ja uusimpana uutuutena Maybellinen kovan hypetyksen saaneet Baby Lipsit – ihan pakko testata nuo.
”yhteistyö”

2 Comments

  1. Aivan ihana tuo Morriksen neule! Se ei kuvastoa selatessani herättänyt juurikaan mielenkiintoa mutta nyt kun näin sen päälläsi, täytyy ainakin käydä sovittamassa sitä keskiviikkona. 🙂