Chanelin näytösvieraita. Enpä muuten kuvannut paljonkaan perinteisiä Chanel-henkisiä asuja. Vieraiden joukossa oli toki suuri määrä klassisiin mustavalkoisiin pukeutuneita, ketjulaukut olalla. Kauniita asuja toki, mutta halusin tähän jotain mielenkiintoisempaa.

14 Comments

 1. Tuossa yhdessä kuvassa näkyy polvisukat 🙂 Niitä olen nähnyt myös Hesassa muutaman kerran.
  Kiva kun et kuvannut niitä tyypillisiä Chanel asuja, tykkään sinun kuvistasi. Näissä on aina paljon katseltavaa.

 2. Ihanaa, kun on joka päivä saanut katsella täältä blogista mielenkiintoisia asukokonaisuuksia. Noita laukkuja katselen aivan erityisesti, haluaisin itselleni jonkin kivan pikkulaukun. Ei vaan ole oikein löytynyt mun kukkarolleni sopivaa:) Toiveessa olisi laukkubloggaus, jossa olisi kohtuuhintaisia muodikkaita veskoja! terv. Pauliina

 3. Siis mikä ihana ostoskori-ketjuhässäkkä näkyy tuolla yhdessä kuvassa?? Wau! Hieno!

 4. Kiitos Anne näistä viime päivien kuvista!

  Kaipaan jatkuvasti Pariisiin. Nämä kuvat ei ole minulle ensisijaisesti muoti- tai asukuvia, vaan tunnelmakuvia, jotka helpottavat matkaikävää. Pariisi on täydellinen yhdistelmä rentoa ja sofistikoituneisuutta – näissä kuvissa on juuri sitä. Jos pukeutujia jotenkin nyt kommentoin, niin täytyy sanoa, että hiukset on monella tosi ihanasti: vapaasti ja lähes kesyttämättä. Amerikkalaiseen makuun varmaan huonokuntoisia ja säkkäröitä, mutta minun silmään vapauttavia (minulla on nimittäin juuri pariisilainen tukka ;), kuiva ja sohottava. Ei sellainen L'oreal-mainosten mukainen paksu ja taipuisa)

 5. Valkoinen isompana pintana harmaan kanssa on jotenkin niin erityisesti mieleen tällä hetkellä. Täällä Suomessa vaan valkoisten housujen aika alkaa tältä vuodelta olla ohi…

  Edelliseen kommentoijaan viitaten, amerikkalaisethan pitävät meitä eurooppalaisia tosi epäsiisteinä, kun kaikki eivät edes pese tukkaansa joka päivä!

 6. Pakko kommentoida: Kiitos näistä Pariisi-postauksista! Näitä olen lukenut innolla ja eritoten katsellut inspiroivia kuviasi! Ihan kuin olisi itsekin Pariisissa, kun lukee blogiasi!

 7. Anne

  Kiva kuulla Sara, kiitos kun jaat nämä fiilistelyt!
  Polvisukat on hauskoja, tosi niitä en enää tällä iällä tohdi itse kokeilla 🙂

 8. Anne

  Kiitos paljon kommentistasi 🙂
  Laukut on kyllä ihania asusteita. Kiitos postaustoiveesta, laitan sen muistiin! Kivoja laukkuja on ainakin Tiger of Swedenillä ja niitä löytyy Sokokselta. Olen käyttänyt monia malleja kuvauslainoissa.

 9. Anne

  Eikö oo hulppea! Se on Chanel-ketjusta väännetty ostoskori. Niitä näkyi muutamia matkalla.

 10. Anne

  Ihanasti sanottu, mahtava kuulla, että olet saanut näistä fiiliksiä 🙂

  Todellakin ihailen aina noiden tyyppien hiuksia. Itsellä on ohut hiirenhäntä hiuslaatu, joten tuollaiset kuohkeat ja ilmavat, luonnolliset kampaukset on juuri sitä mitä kaipaisin. Eli sun hiuslaatu on varmasti just ihana! Mä en pidä erityisesti sellaisista hienoista suoristusrautakiharretuista jenkkikampauksista.

 11. Anne

  Valkoinen ja harmaa on kyllä raikas pari. Toisaalta kuule valkoiset housut on aika mageet mustien kenkien ja harmaan muhkean neuleen kanssa. Tosin pitää olla varovainen kurasäällä 🙂

  Hiuksista – mä pidän kyllä eniten luonnollisestä tyylistä. Sen huomaa tuollakin, että jenkeillä on ne laitetuimmat kampaukset.