Halusin tulla vinkkaamaan teille ihanasta arvonnasta. Arleenan Sanomat-blogi täyttää kunnioitettavat 7-vuotta ja sen kunniaksi blogissa on arpajaiset. Palkintona on isäni Juhani Melenderin maalaus. Palkintotaulu näkyy tuossa yllä olevassa kuvassa, tarkemmat tiedot Arleenan puolella.

Käykääpäs tutustumassa Arleenan Sanomiin ja osallistumassa upean taulun arvontaan! 

Olettekin nähneet isäni maalauksia minun kotikuvissani, samoin siskoni blogissa Valkoisessa Harmajassa. Modernit työt ovat raikkaita ja niitä voi yhdistellä miten vain keskenään tai muiden taulujen kanssa. Yllä olevassa kuvassa taulukollaasi meidän eteisen seinältä.


Taide on tärkeää, se tuo kotiin iloisuutta, persoonallisuutta ja lämpöä.

4 Comments

  1. Kiitos tuosta arvonta vinkista – olen aina ihaillut tauluja blogissasi – ja nyt paasen samalla tutustumaan uuteen blogiinkin.

  2. Anne

    Isin taulut on kyllä niin ihania, hänellä on pettämätön väri- ja muotosilmä. Arleenan blogi on kiva myös 🙂