Katsokaa miten muikea ilme. Saatiin tänään töihin (Sisustuksen Koodiin) jättilähetys ihania Hobstar-puristekristallilaseja. Noita on odotettu! Viimeksi lasit myytiin parissa päivässä, vaikka nyt varauduttiinkin paremmin, kannattaa olla nopsa.

Päivän asu uusien rillien kanssa tässä samalla. Arelan pehmoinen suosikkikollari on jatkuvassa käytössä (*saatu), samoin tietysti Dieselin Skinzee-farkut (*saatu). Tällaisena sateisena päivänä on kiva pukeutua erityisen mukavasti. Tänään myös oikein iskeytyi taas nämä valokuvauksen haasteet, keinovalossa kuvaaminen ei ole helppoa.

Lasien lisäksi Saana ja Olli piipahtivat Koodissa tuomassa uutuuksiaan. Olen aivan ihastunut tuohon heidän uuteen kasviaihekuvioon. Pakko saada omaan makkariin tuollaiset tyynyt.

Muuten täällä on viikko alkanut kiireessä. Olemme suuntaamassa keskiviikkoaamuna kohti Pariisia ja muotiviikkoja. Nyt täytyy painaa kaikki työhommat kasaan, jotta voi rentoutua viikon muotiviikkohulinoissa!

5 Comments

 1. Muista postata paljon Pariisista, etenkin street stylejä, omiasi myös! Kamalaa tämä pimeys, Helsingissä sataa kuin saavista. Toivottavasti Pariisissa on valoisampaa. Ihanaa matkaa! Merja

 2. Hei, millaista mitoitusta tuo Arelan kollari on? Se näyttää juuri sellaiselta peruskollarilta, jota olen etsiskellyt jo pidemmän aikaa. Voiko ottaa oman koon vai kannattaisiko ottaa kokoa suurempi?

 3. Anne

  Juu, etupäässä onkin luvassa kuvailua, joten varmasti tulee kattaavaa postausta blogiin 🙂 Toivottavasti tosiaan ei sataisi paljon, siellä kun tulee oltua ulkona koko ajan. Kiitos Merja!

 4. Anne

  Kollari on normaalia mitoitusta, mutta koska tykkään aika väljästä, valitsin itselleni normikokoani yhden suuremman. Mutta malli toimii varmasti kummallakin tavalla, omalla koolla tai numeroa suuremmalla, makuasia kuinka väljästä pitää. Ihana paita, ei mene miksikään konepesuissa ja on aina hurmaavan pehmeä – iso suositus!

 5. Huippukauniit lasit. Mitä maksaa 6 setti ja mikä on vetoisuus ?
  Merci beaucoup ja kivaa Pariisin matkaa!