(paitapusero Diesel*saatu / farkut Diesel Skinzee*saatu / trenssi Burberry 
/ laukku Anya Hindmarch / lenkkarit Puma Match)
Viihdyn näköjään hyvin aika mustissa asukokonaisuuksissa juuri nyt. Tänään pukeuduin uuteen hentoon Dieselin kukkapaitaani. Lähes läpinäkyvän paitiksen alle valitsin mustan pitkähihaisen topin, näin paitis toimii hyvin työpukeutumisessa. Iltamenoihin alle voi sujautella pienemmän topin, jotta kankaan läpinäkyvyys korostuu. Ihana kevyt paita, tuo vähän naisellisuutta meikäläisen vaatekaappiin.

Jalassa mustat tulevat luottofarkkuni ja kenkinä supermukavat valkoiset tennislenkkarit.

Lähikuvaa asun osasista. Kukkapaidoista olen tykännyt aina. Nyt 70-lukulainen hipahtava tyyli on taas tulossa yhtenä syysmuodin linjoista. Dieselillä on myös mekkoa tuosta samasta kankaasta, sekin aivan ihana.

Kukkapaidan ja ”tätilaukun” tyyliin sopii hyvin nostalginen Came-sormus. Löysin tuon laatikon pohjaltani viikonloppuna, kun tein rankalla kädellä vaatekaapin/koruvarastojen siivousta. Päätin ottaa sormuksen taas käyttöön. Olen ostanut sen joskus tosi nuorena, silloin Camet olivat kovasti suosiossa.

Trenssissä tuli tänään kuuma, hyvä juttu, sanon tosi jees näille lämpimille aurinkoisille syyspäiville.

Mitä pidätte tästä asusta kukkapaitiksineen?

15 Comments

 1. Kaunis paitis – sovittelin itse tuon tyylistä, mutta se läpinäkyvyys jätti sen vielä kaupan hyllylle. Nyt kun näin sinun päälläsi pitkähihaisen topin kanssa, taidan hakea kotiin;)

 2. Kukkapaita on kiva! Ja tuo laukku on IHANA! Kävin viikonloppuna Lontoossa ja pistäydyin Burberryn omassa outletissä Hackneyssa. Viereen oli tullut Ballyn ja myös Anya Hindmarchin outlet. Voi mitä namuja siellä olikaan!!

 3. Tykkään kyllä sinun päälläsi tuosta paidasta, itselle kukkapaita voisi olla korkean kynnyksen takana, olen niin kaavoihini kangistunut! Musta pohja tosiaan voisi helpottaa. Merja

  P.S. Blogissani on tänään Nykistä juttu, jossa pienellä valkoisella koiralla on tärkeä rooli. 🙂 Kurkkaa, jos ehdit.

 4. Anne

  Eikö, olen ihan innoissani kun vaatekaapista löytyy vähän tällaisia naisellisempiakin vaatekappaleita 🙂

 5. Anne

  Kiitos Mikko 🙂 sinä oletkin oikea laukkuasiantuntija! Tykkään kyllä hirmusti tuosta laukusta, halusin nimenomaan jonkun ei niin tyypillisen ja tunnistettavan laukun, kuitenkin sellaisen oikein luksuksen. Värikin on kivan ovela.

 6. Anne

  Pitkähihainen toppi on kyllä tosi kätevä tällaisen ohuen hitulan alla, sitäpaitsi kerrostamalla tulee kivan kolmiulotteinen vaikutelma. Ja joskus juhlassa, alla voi olla niukepikin paita. Eli osta pois 🙂

 7. Anne

  Oi että mitä laukkuihanuuksia olet varmaan bongaillut. Kyllä ylelliset laukut on kivoja, niistä nauttii pitkään, kun sellaisia (ainakaan minun) ei tule jatkuvasti osteltua.

 8. Anne

  Musta pohja tekee aina niin skarpin vaatteesta, tässäkin kukkasia on hillitysti, eli ne eivät hyökkää päälle.

  Käynpäs saman tien vierailulla blogissasi 🙂