Sokoksella pyörähtää tänään käyntiin perinteinen Kutsu Kauneuteen-viikko. Mikäs olisikaan parempi hetki päivittää omat kosmetiikkavarastot syksyyn. Kesän jälkeen iho kaipaa hellimistä ja meikki päivitystä. Viikon tarjoukset ja tapahtumat voit tarkistaa kuvastosta, joita on jaettu kotitalouksiin tai jonka voit napata mukaasi tavaratalosta. Tietysti pääset katsomaan uutiset myös Sokoksen sivuilta.

Käynnissä on myös kilpailu.
Voit voittaa Lancôme-meikkitaiteilijan
henkilökohtaisen kauneusopastuksen tuotteineen sekä ihania
tuotepaketteja tapahtumassa mukana olevilta merkeiltä!
Osallistumaan pääset tästä.


Pääsin kokeilemaan joitakin viikon kampanjatuotteita. Nyt panostan erityisesti ihon kuntoon. Siinä auttaa tehokas puhdistus ja kosteutus. Kaksiosaiset puhdistukset ovat kovin suosittuja, ne saavat ihon tuntumaan erityisen syväpuhtaalta ja pehmeältä. Sensain kaksivaiheinen puhdistus on nopea käyttää. Puhdistuksen jälkeen seuraa hoitovesi, jonka voi taputella sormilla kasvoille. Lopuksi tietysti kosteutus kevyen emulsion muodossa. Hieron sen huolellisesti ihoon, näin se pääsee imeytymään kunnolla. 

Kokeilin myös Sensain meikkivoidetta. Kaipaan nyt jo vähän enemmän peittävyyttä kun kesällä. Tämä meikkivoide on erittäin ohut, peittää riittävästi, muttei tee ihosta pakkelisen näköistä. Voide kestää myös kerrostamisen. Itse tykkään laittaa kasvojen keskiosaan pari kerrosta voidetta.

Iki-ihana 38 C-ripsiväri on varmasti monen kestosuosikki. Tämä löytyy 6.9. lauantaina huippuetuhintaan! 

Philosophyn tuotteet jaksavat edelleen ihastuttaa minua. Olen kokenut purity-kasvojen puhdistajan erityisen käteväksi silloin kun haluaa vain nopeasti nukkumaan, muttei tietenkään halua laistaa kasvojen pesusta. Tässä tuotteessa on yhdistettynä puhdistus ja kasvovesi. Tämän pakkaan myös matkalle mukaan – kätevästi kaikki samassa purkissa. Kevyt ja ilmava kosteusvoide on myös ollut oikein kiva käytössä.

Tehotipat ovat tulleet jäädäkseen. Lumenen uudet houkuttelevan näköiset ja tuntuiset tehotipat lupaavaat kiinteyttää. Sivelen näitä tehotippoja iholle aamuin ja illoin.


On myös se aika vuodesta, jolloin tuoksuissa voi siirtyä astetta täyteläisempiin ja ”näyttävämpiin” tuoksuihin. Calvin Kleinin uutuustuoksu Reveal on ylellinen ja elegantti. Plussaa jälleen yksinkertaisen ylellisestä pullosta.

Piipahdin myös tavaratalossa:

Lumenen osastolla oli pitkiä purkkirivejä kauniissa järjestyksessä. Itse kiinnitin erityisesti huomiota uuteen seerumiin, jota olen tänäänkin sivellyt kasvoilleni. 

Biothermin pöydällä tutkiskelin tarjouksia. Olen aina pitänyt heidän tuotteistaan, jotenkin ne ovat kivan raikkaita ja kosteuttavan oloisia. Nytkin yksi lempivartalovoiteistani on Biothermin.

Lancomen meikkitaiteilija työssään. Kutsu Kauneuteen-tapahtumassa kannattaa hyödyntää asiantuntijoiden vinkit ja ohjeet. Ehkäpä sinulla on aikaa istahtaa myös meikattavaksi.

Koko viikon ajan tapahtuu, tässä juontaja Sanna juttelee Lancomen edustajan kanssa uutuusripsiväristä. Jännän näköinen tuo harja, taitetulla varsiosalla pääsee varmasti hyvin silmäkulmiin saakka.

Ihastelin myös eri merkkien syksyn meikkilookkeja. Tässä Diorin syksyä. Näistä saa inspiraatiota oman päivämeikin tekemiseen. Jospa vaikkapa uuden luomivärin avulla aamuisin jaksaisi taikoa uutta säihkettä silmiin. Syksyksi sävyt ovat muuttuneet murretummiksi, kupari näyttää löytäneen tiensä myös luomiväritrendeihin.

Syksyn virallinen aloitusviikko onkin hyvä pyhittää itsensä hellimisviikoksi!

”yhteistyö”

10 Comments

 1. Hei olipas hyvää tietoa Emotionin kauneus viikosta pitää kyllä ostaa Lumenen tehotippoja terkut Kokkolasta.

 2. Kävin jo törsäilemässä tänään pari aleseteliä, onneksi sain yhden tilalle. Vaarallisia tällaiset… 😉

 3. Kävin jo:) YSL:n valokynä oli hyvässä tarjouksessa! Kiitos myös tuosta Purity-vinkistä, pitää kokeilla.

 4. Anne

  Hih, joo. Toisaalta aina on hyvä hyödyntää tarjouksia ja kampanjoita. Itse aion kipaista täydentämässä huulikiiltoarsenaaliani seuraavaksi 🙂

 5. Anne

  Hei sinä ihana kommentoija, jonka kommentti on hävinnyt täältä. Pahoittelut siitä, tästä postauksesta katosi illalla osa ja samalla myös kommenttisi, jota en saanut enää takaisin. Terkut takaisin Kokkolaan!

 6. Hei, blogisi on ollut mitä mielenkiitoisin, mutta valitettavasti ainakin minusta tuntuu, että tästä on tullut Sokoksen mainos. Persoonasi on hävinnyt näidän jatkuvien mainospostausten alle.

 7. Anne

  On tietysti ikävä kuulla jos sinusta tuntuu siltä. Myönnän että kirjoitan kaupallista blogia, jossa osa postauksista koostuu yhteistöistä. Olen kuitenkin itse rakentanut blogini yhteistyökuviot, valinnut kumppanit ja koostanut postaukset omien mieltymyksieni perusteella. Haluan esiteltävien tuotteiden olevan oman linjani ja tyylini mukaisia.

  Minä rakastan tehdä tätä työtä ja toivon sen välittyvän lukijoillekin. Vinkkien antaminen ja visuaalisten asioiden esille tuominen on ollut minulle aina arkipäivää, sekä töissä että vapaa-ajalla.

  Kesän aikana ei ollut montaakaan yhteistyöpostausta, perjantainen postaus Sokoksen kuvastosta ei ollut yhteistyöpostaus. Olin vain innoissani aikaansaannoksestani ja halusin jakaa sen lukijoille, mikä on minusta ihan normaalia.

  Toivottavasti kuitenkin löydät myös yhteistyöpostauksista vinkkejä.

  Kiitos asiallisesta palautteestasi 🙂

 8. Persoonasi ei ole hävinnyt mihinkään, vaan vielä korostuu yhteistyöpostauksissa positiivisesti.
  Olet Suomessa eräänlainen edelläkävijä, jatka samaan omaan laadukkaaseen tyyliisi!
  Blogisi on uskomattoman monipuolinen.

 9. Anne

  Aivan ihana kuulla, lämmin kiitos mukavasta palautteestasi! Teen tätä täydestä sydämestä ja toivon että se välittyy myös lukijoilleni.