(college Arela / farkut Diesel Skinzee*saatu / ballerinat Zara / 
laukku Anya Hindmarch / kello DKNY*saatu)
Helsingin pyrähdyksen tuliaisina vaatekaappi sai vähän syyspäivitystä. Olin himoinnut jo kauan tuota Arelan mustaa Riley-collegea, ja nyt kun piipahdin heidän liikkeessään yhteistyömme tiimoilta, ostin sen itselleni. En voisi olla tyytyväisempi, ihanan kevyt kangas ja kaunis naisellinen malli.

Uutta ovat myös mustat farkut, jotka sain Dieseliltä. Suosikkifarkkumallini Skinzee toimii älynhyvin ihan peittävän mustassa sävyssä. Näistä tulee syyspukeutumiseni perusta. Tästä kokomustasta asusta ballerinoineen tuli mieleen ihan ranskatarten tyyli. Toivottavasti parin viikon kuluttua olenkin paikan päällä sitä ihailemassa.

Tomi lähti nappaisemaan asukuvani Aurajoen rantaan, miten kaunista täällä onkaan. Kukat kukkivat vielä täydeltä terältä ja vain muutama kellastunut lehti muistuttelee syksyn saapumisesta.

Uudehkoa laukkuani en ole kesän aikana ennättänyt kovin paljoa käyttää, joten tuntuu melkein kun olisi uusi laukku syksyyn. Olen edelleenkin tyytyväinen valintaani, tämä vähän överiluksustyylinen veska antaa säväystä rentoon pukeutumistyyliini.

Mitä pidätte kokomustasta asustani?

14 Comments

 1. Ihana asu. Kokomusta tuntuu taas kesän jälkeen kiinnostavalta. Tuo Arelan college on kaunis! Ja laukku on täydellinen.

 2. Todella tyylikäs asu. Minusta on kiva seurata blogiasi, koska mielestäni yhdistät niin onnistuneesti tyylikkyyden ja rentouden.

  Kivaa aurinkoista viikonloppua.

  -Sari-

 3. Oletpa kerrassaan elegantin näköinen! En ole itse perustanut college-puseroista, koska taisin saada niistä 80-luvulla yliannostuksen, mutta nyt toit eteen kyllä sellaisen yksilön, että tuon minäkin kaappiini haluaisin. Sopisi aika lailla kaikkeen, mitä siellä jo on eli lähdenpä surffaamaan Arelan sivuille 🙂
  Ihanaa viikonloppua ja kiitoksia inspiroivasta blogista!

 4. Minäkin olen saanut college-puseroista tarpeeksi 80-luvulla, ja ne kuuluvat ainoastaan mökkivarustuksiini nykyään. Tuo Arelan college on kyllä kaunis, täytyy myöntää…
  Musta asu tähän aikaan vuodesta ei minua innosta, sillä elän vielä täysillä kesää – ainakin iltapäivisin töistä kotiin lähtiessä on niin lämmintä, että kaikki syksyyn viittaavat vaatteet ahdistavat ajatuksenakin.

 5. Toimii! Olipas hyvä nähdä nuo farkut in action. Nimittäin ne taidivat olla stokkalla kantiksessa, en tosin huomannut katsoa onko ne myös mustana…täytyykin piipahtaa siellä!

  Asusi on tosi chiq, niinkuin pariisitar voisi todeta. Aina sitä hyvä asu ei kaipaamitään ihmeellisiä vipstaakeja, vaan toimii parhaimmillaan juuri hyvin yksinkertaisena, vain muutamilla elementeillä!

 6. Oletko ehkä paremmin housutyyppi, hameet eivät ehkä ole Sinun juttusi, tai miten koet itse ?
  Kokomusta meitsin mielestä ehkä hivenen synkähkö, mutta nou hätä, toimii vaalealle persoonalle.

 7. Anne

  Kiitos Taru 🙂 viihdyin tuossa oikein erityisen hyvin. Ja samaa mieltä, kokomusta asu tuntui erittäin freesiltä.

 8. Anne

  Onpas tosi kiva kuulla Sari 🙂 Mukavasti sanottu, sillä juuri noin haluan pukeutumiseni nähdä.

  Kivaa aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

 9. Anne

  Ooh, kiiti 🙂 Minä rakastin kollareita jo tuolloin ja edelleen, rakkaus ei ole hiipunut ollenkaan. Tosin matkan varrella niitä on tullut käytettyä enemmän tai vähemmän, vähän kulloisenkin ajan hengen mukaan. Nyt on taas kollarien kulta-aika.

  Suosittelen Arelan paitaa, ihan nappiostos!

  Kiitos itsellesi kivasta kommentista ja samoin ihanaa viikonloppua!

 10. Anne

  Kollareita on niin monenlaisia. Sellaiset paksut jättisuuret sopii kotoiluun, kun taas tällaiset kauniisti leikatut ja sirot (ohuemmat) ovat mitä mainioimpia käyttövaatteita töissä ja kaupunkimenoissa. Sopivat monen tyylisiin asukokonaisuuksiin. Ajattelin seuraavaksi koittaa tuota siroa kollegea hameen parina.

  Minäkin olen ihan täysillä vielä kesä mielessä. Mustaa käytän myös kesäisin vaihtelevasti, sillä minusta se pukee tosi hyvin vähän päivettynyttä ihoa ja samoin näyttää hyvältä kun vaikkapa paljaat nilkat ovat keventämässä kokonaisuutta. Mutta joo, ymmärrän syksyangstin :))

 11. Anne

  Mustaa käytän minäkin läpi vuoden. Tosin voisin käyttää vähän enemmänkin, huomaan, kun tuota asua katson. Se näyttää niin kivan skarpilta. Ja ranskalainen vivahde kaikessa on aina plussaa 🙂

 12. Anne

  Kiitos 🙂 Nuo farkut on kyllä sellaiset kropan kohentajat että alta pois. Tuntuu että ryhtikin nousee niiden avulla, ovat niin napakkaa kangasta, silti joustavan mukavat. Eivätkä veny. Käy ihmeessä kokeilemassa, mutta suuntaapa Wikkelle, siellä on muodin viikonloppu ja etuseteleillä saa hyvät aleprosentit nyt näistä. Heidän Skinzee valikoima on runsas, tuota mustaa löytyy varmasti.

  Ja sanos muuta tuosta yksinkertaisuudesta, se vaan toimii. Silloin asusteet ja asun mittasuhteet materiaaleineen korostuvat entisestään.

 13. Anne

  Olen ehdottomasti housutyyppi. Mutta välillä tykkään kyllä kokeilla hameitakin. Minulla on aina ollut ihan hirmuinen jalkakriisi, inhoan niitä. Nyt vasta olen alkanut tajuta, että ei ne niin pahat ole, että helmaa vaan kehiin. Asiaa tietty auttaa tämä nykyinen hameen pituusmuotikin, ihan minit näyttää melkein vanhanaikaisilta, hyvä niin 🙂
  Minustakin kokomusta sopii vaaleisiin hiuksiin hyvin, sitäpaitsi tällaiseen ihan vähän vielä päivetystä omaavaan ihon sävyyn myös.