(bleiseri J Lindeberg / kultatoppi DAY- Jenny Store / paitis GAP / farkut Ralph Lauren /
laukku Lumi*saatu / lenkkarit Adidas)

Tänään täällä oli aamusta vähän sateisempi sää. Onneksi ei ollut kuitenkaan kylmä, bleiserikin oli vähän liikaa. Etenkin, kun pidin shoppailupäivää ja tutkiskelin antaumuksella tavaratalojen ja kauppojen valikoimia. Yksi tällainen kauppareissu riittää per matka. Ihmettelin, miten joskus nuorena se shoppailu oli aina matkojen pääjuttu. Onneksi nykyään on muut fiilistelyt mielessä.

Täällä ihmiset tulevat muuten tosi paljon jutustelemaan ja kyselemään kaikkea. Etenkin ihmettelemään näytösten ulkopuolella, että mitä oikein tapahtuu. Eilenkin eräs sariin pukeutunut vanhempi intialaisnainen jutteli minulle ja kyseli kaikenlaista. Lopuksi hän ihmetteli, että mihin ne kaikki kuvat sitten laitetaan – mitä niillä tehdään. Yritin selittää, että osa menee lehtiin ja osa menee internettiin. Ihana täti.

Tänään puolestaan törmättiin erääseen neitokaiseen, joka oli ihan hermostuksissaan Tuliersissa. Hänen laukkunsa oli kaverin mukana näytöksen sisällä, eikä hänellä ollut sinne back stage passia, kun kulki kuulemma Harpers Bazaarin toimittajan kanssa, jonka oli tungoksessa hukannut. Neitokaisella oli kiire laittamaan Rachel Zoen hiuksia ja hänen kampaustarvikkeensa olivat tuon kaverin matkassa. Kaveri taas oli huolehtinut Kardashianeista. Että sellaista. Aina ei pysy edes kärryillä näissä jutuissa.

Vitsit tällaiset matkat on muuten raskaita. Ihan poikki väsyneenä aina iltaisin. Tänään ei jaksettu edes syömään, vaan ostettiin hotellihuoneeseen laatikollinen italialaisia pizzapaloja ja tiramisua. Nam.

4 Comments

 1. Näitä matkaraportteja on niin kiva lukea! Just tuollaiset pienet sattumat ja erikoiset kohtaamiset on mielenkiintoisia. Toivottavasti se tyttö pääsi Rachel Zoen luo, eikä saanut nuhteita. 🙂

  Mekin oltiin Kertun kanssa Hesan reissulla niin poikki, että tilattiin huonepalvelusta ruoka hotellihuoneeseen (kuten varmaan instasta huomasit). Se justa olikin hauskaa, sillä harvoin tuollaista tulee tehtyä! 🙂

 2. Anne toi sun asu,niin nappiin,niin nappiin:) -Saima-

 3. Anne

  Kiva kuulla 🙂

  Mä olin ihan fiiliksissä kaikista mielettömistä tyypeistä joita tuli kohdattua. Yksi matkan suurimmista anneista.

  Juu, se tyttö oli ennättänyt ajoissa 🙂 nähtiin häntä sit vielä toisena päivänä.

  Mä katoinkin teidän herkutteluja. Kiva että oli mukava reissu!