(trenssi Burberry / kasmirneule Arela*saatu / farkut Diesel Skinzee*saatu /
 laukku Anya Hindhmarch / lenkkarit Adidas / silmälasit Tiger of Sweden)

Toinen päivä aurinkoisessa Pariisissa on takana. Tuli käveltyä koko päivä kaupungilla. Kävimme tietysti myös kuvailemassa muotinäytöshulinoita. Ihana oli nyt illalla katsella koneelta päivän kuvasaalista.

Esittelen kuitenkin ensin teille tämän päiväisen oman asuni. Sen olen oppinut, että parasta on olla mukavissa vaatteissa ja etenkin kengissä. Pakkasin kuulkaas kolmet kengät mukaan; kahdet valkoiset lenkkarit ja hätävaralle yhdet mustat avokkaat. Tänään olin lady beige.

Nämä asukuvat on otettu juuri Balmainin muotinäytöksen jälkeen, ihan Grand Hotellin edustalla. Tosi paljon näkyi muuten noita Stan Smith-kenkiä muotiviikkoväellä, eli mun kenkävalinta osui kohdalleen.

Palataan pian varsinaisten muotiviikkokuvien kera.

10 Comments

 1. Todella kaunis asu, kivasti olet yhdistänyt vaaleita sävyjä jälleen. Sun asuista saa kyllä aina ideoita ja inspiraatiota! Muuten kun kirjoitit joskus Dieselin mustista farkuista, niin Skinzeet on myös mun ehdottomat lempparit, MUTTA ne on haalistuneet aika nopeasti pesussa. Haluaisin ne takaisin ihan mustiksi. Onko sulla vinkkejä tähän, oletko kokeillut värjätä vai eikö sua haittaa haalistuminen?

 2. Se oliskin ollut tragedia mikäli olisit laittanut epätrendikkäät kengät vaikka olisivatkin olleet ihanteelliset kävelyyn! ;-D

 3. Tres tres chic, madame! Eikö takki ollut liian kuuma? Olen lähdössä aamulla Köpikseen pikareissulle ja tuumin juuri onko berberi liian kuuma. Sehän on yllättävän lämmin.

 4. No hmmm…. Onhan guruillakin esikuvia. Vai odotatko Annen yhtäkkiä muuttavan tyyliään johonkin persoonalliseen Anna Dello Russo -suuntaan…?

 5. Anne

  Beige on kiva jos sitä on kerralla vähän enemmänkin päällä. Pitää vaan muistaa esim. punainen huulipuna tms. pirteä asuste.

  Mä pesen aina mustat pyykit mustille tarkoitetulla Bio Luvilin pesuaineella. Mun Skinzeet on vielä ihan uutukaiset, joten eivät ole ennättäneet kauhtua. Neuvoivat olemaan pesemättä usein, vaan tuulettamaan tai pakastamaan. Mutta itse kyllä en kestä jos en pese farkkuja tarpeeksi, joten meinaan pestä nurin perin, Bio Luvilin mustalla aineella ja kolmessa kympissä. Eikä haittaa vaikka vähän kauhtuvatkin, pidän myös ei niin peittävästä mustasta sävystä. Itse asiassa haluaisin myös sellaiset mustat farkut 🙂

 6. Anne

  Tuo anonyymi taisi haluta vain olla vähän ilkeä. Mutta toivottavasti hänelle tuli siitä sitten hyvä mieli.

  Kiitos tsemppareille!