Päivän kuulumisia jälleen. Kiitos taas kommenteistanne, olette ihania! Edelleenkään en oikein saa vastailtua niihin, mutta innolla luen jokaisen, kun näen ne heti kätevästi kännykästä. Päivän mittaan on mukava aina lukaista sieltä teidän merkintöjä.

Kukkapenkin kuvasin, koska minusta siinä on ihana sekoitus erilaisia hentoja kukkasia. Tuollaisesta tykkään, enkä panisi pahakseni, vaikka omassa puutarhassa olisi samanlaisia sekapenkkejä.

(college Vince- Gaudetesta*saatu / hame French Connection- Jenny Storesta /
 laukku Lumi*saatu / lenkkarit Adidas)

Olihan minunkin pakko laittaa hame, kun täällä olen niin paljon niitä muilla ihaillut. Onneksi pakkasin tämän yhden mukaan. Hameen kanssa vetaisin päälleni Vincen collegen, jonka olen saanut Gaudetesta. Siitä puheen ollen, heille on muuten tullut uutena merkkinä ranskalainen Zadig & Voltaire, jonka vaatteita aina täällä Pariisissa ihastelen.

Vähän on paita rytyssä, kun kantaa olkalaukkua. Mikä siinä onkaan, ettei mulla ikinä pysy olkahihna kauniisti, vaan se vetää koko vaatetuksen ihan vinoon. En ole ihan yhtä elegantti, kuin ranskattaret – heillä ei koskaan tunnu olevan moisia ongelmia.

Mutta pakko taas laittaa mukaan vähän syömistä. En vaan voi vastustaa näitä puoteja täällä. Tänään ostin laatikollisen leivoksia, ihan vaan kun ollaan täällä. Nyt ei ole meitsin pullakielto voimassa.

Jup, syötiin kaikki. Täällä sitä siis taas köllitään pienessä sokeripitoisessa Pariisi-humalassa. Mutta ei valittamista.

4 Comments

 1. Reissussa kuuluukin syödä hieman enemmän herkkuja kuin kotioloissa. Ja eihän se mitään haittaisi vaikka sinulla olisikin pullakielto voimassa, kun noi tuskin olivat "Pullaleivoksia". 🙂
  Mukavaa päivää!
  -Minna

 2. Tykkään Zadig & Voltairesta ja ihailen heidän tuotteitaan, mutta karu tosiasia on se, että olen, huokaus, liian vanha niihin… 🙂 Sokerihumala on ehdottomasti paras humala! Nautin eilen ensin suklaamarsipaanista ja sitten tanskalaisesta jättisuklaaviineristä. Hieman meni kyllä yliannostuksen puolelle väsyneenä.

 3. Anne

  Juu, reissussa ei kiellot olleet voimassa. Ja tuli sitä pullapullaakin syötyä, ei voinut vastustaa hotskun aamiaistarjonnalla :)) Namskis.

  Mukavaa viikonloppua!

 4. Anne

  Etkai nyt oo liian vanha, kukaan ei oo. Siellä on paljon yksinkertaisiakin malleja.

  Sokerihumala on vähän liian koukuttavaa 🙂 Mutta oh niin ihanaa.