(paitapusero GAP / bleiseri J Lindeberg / farkut Diesel Skinzee*saatu / laukku Lumi*saatu /
lettineulenilkkasukat GAP / lenkkarit Adidas)

Miten ihanan lämmin sää tänne tulikaan tänään, oli melkein liikaa päällä päiväsaikaan. Taas on yksi aktiivinen päivä takana. Aamuisin on ollut niin mahtava lähetä hotellilta, kun aamupalapöytä on notkunut syömistä, se on aika harvinaista täällä Pariisissa – siis jos ei asu missään superkalliissa hotellissa. Mutta ollaan tosi tosi tyytyväisiä aamupalaan, ihan sellainen kun suomessa normihotelleissa.

Olen muutenkin ajatellut koko ajan syömistä, kun on liikkeessä, tarvitsee vähän väliä ravintoa.

Myöhemmin iltapäivällä syötiin Palais Tokyon museoravintolassa. Ihanan raikas paikka istuskella. Ruokakin oli nopsaiseksi ihan ok, maisteltiin lohilasagnea ja salaattia. Kas, ruoka meni parempiin suihin, ennen kuin ennätin kuvata annosta.

Nyt käsittelen hotellin sängyllä teille kuvapläjäystä katseltavaksi. Erilaisia asukuvia taas tulossa. Elkää muuten hermostuko, jos en vastaile ripeästi kommentteihinne. Täällä netti on tosi hidas, joten yritän tehdä vain pakolliset. Luen kyllä jokaisen kommentin ilolla, kiitos niistä!

6 Comments

  1. Heippa, ehkä olet maininnutkin, multa on saattanut mennä ohi, mutta missä hotellissa majoitutte siellä. Pariisin hotellivinkit ovat aina tervetulleita !

  2. Tyylikäs Anne Malia! 🙂 Ja ihanaa nähdä näitä Pariisi kuvia! Nyt alkaa pikkuhiljaa oma Pariisi "ähkyni" helpottamaan, joten ihana päästä seuraamaan blogin kautta muotiviikkojen menoa!

  3. Anne

    Oltiin Hotel Lorette di Operassa. Teen siitä vielä tarkempaa postausta. Suosittelen 🙂

  4. Anne

    Ihana siellä olla hetken aikaa ainakin 🙂 Niin ihana tunnelma ja fiilis, tuollee kun on työ/lomalla.