(neuletakki Filippa K / t-paita Acne / farkut Diesel Skinzee*saatu /
 laukku Lumi*saatu / avokkaat Tiger of Sweden)
Tässäpä teille tämän päivän asukokonaisuuteni. Ihana loppukesän aurinko on lämmitellyt ja villatakki oli melkein liikaa. Nyt on kyllä aika ihanat kelit, ei satele, aurinko hellii päivisin ja ilta hämärtyy tunnelmalliseksi. Tuo villatakki on muuten varmaan melkein kymmen vuotta vanha. Tässä taas näkee, että hyvä villavaate kestää pitkään. Filipan neuleet on itselläni olleet aina sellaisia pitkäaikaisia satsauksia. Vähän ehkä on tuo leikkaus ollut vanhanaikainen tässä välissä, mutta väliäkös tuolla.

Syksyn tullen olen taas ottanut käyttöön tuon lempilaukkuni. Nyt se näyttää erilaiselta kevyiden kesäisten kenkien kanssa. Kunhan taas alan käyttää nilkkureitani, näyttää minusta laukkukin jotenkin toisenlaiselta. 

Pieni freesaus elämään on taas ajankohtainen. Täytyy puunata itsensä ”talvikuntoon” niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Itsellä tämä tarkoittaa säntillistä ihon hoitoa, kampaajalla käyntiä ja ruokavalion editointia. Yritän nimittäin vähentää pullan ja karkin osuutta syömisissäni. Nyt on pari päivää menty ilman ”nannoja”,  olen korvannut ne hedelmillä ja viilillä. Mitään totaalista kieltoa en itselleni aseta, mutta pyrin vähentämään sokeria ja venhäjauhoja. Saapas nähdä miten onnistun.


Kaunista torstai-iltaa!

12 Comments

 1. Ihanan rento ja samalla kuitenkin huipputyylikäs asu! Laukku näyttää ihanan käytännölliseltä, kelpuuttaisin moisen itsekin. Tykkään sun tyylistä tosi paljon. 🙂

 2. Ihana asu! Minä aloitin herkkulakon lauantaina ja nyt pitäisi kärvistellä itsenäisyyspäivään asti ilman makeita lisukkeita.

 3. Minustakin neule on kiva ja siinä on "sitä jotain" ja harmaa vaan on niin hyvä… Minä olen ihan mahdoton suklaahiiri ja vieroitusyritykset ovat jatkuvia. Kun löysin Raw bitet (cacao), se auttoi sen verran, että ainakin kolmena päivänä viikossa korvaan iltapäiväsuklaan niillä. Lisäksi ne pitävät nälkääkin hyvän aikaa. Viikonloppuna sitten aitoa tavaraa…Paitsi ei tänään, oli eilen "kivassa" hammasleikkauksessa. Ihanaa viikonloppua! Merja

 4. Hieno tyylikas rento asu – ja lasit lisaavat kivasti vahan jennylyonsia kuvaan !

 5. Anne

  Kiitti Liina, kiva kuulla 🙂 Tuo laukku on ihan ässä, sinne mahtuu paljon, se on kevyt ja siinä on tarpeeksi lokeroita. Suosittelen jos on tarvetta uudelle käyttölaukulle.

 6. Anne

  Tää ottaa vähän lujille kun olen tottunut syömaan harva se työaamu aamupalaksi herkullisen viinerin ja iltaisin on tullut napsittua vähän nameja samalla kun istuu tietokoneella. Nyt vaan sitkeästi yritän välttää noita herkkuja. En kyllä taatusti onnistu itsenäisyyspäivään saakka, eikä onneksi mun kielto ole ihan totaalinen, pyrin vaan pääsemään eroon päivittäisestä nannailusta. Tsemppiä sun lakkoiluun!

 7. Anne

  Oi kiitos 🙂 Neuletakki on kyllä ollut kestosuosikki vuosien varrella.

 8. Anne

  Tuo on niitä harvoja vaatteitani, jossa on useita yksityiskohtia, yleensä vierastan sellaisia. Tässä harmaa karkeahko villa vähentää mallin söpöyttä, syntyy tasapaino, jotta minäkin taivun tuolle 🙂

  Namilakko on kyllä vaikeaa. Onneksi mun ei tarvii syömisiä vähentää, napostelen kuitenkin ihan koko ajan jotain, nyt vaan vältän noita sokereita 🙂

  Hammasleikkaus ei kuulosta kivalta, toivottavasti jälkiolo on jo helpottanut. Ihanat viikonloput!