Päivällä käveleskeltiin ja fiilisteltiin mm. Rue Cambonin ihania liikkeitä. Kuvan katubongaus oli vähän hassua, nappasin nimittäin ladyjen kuvan kiireessä kun ohittivat meidät. Halusin vaan näyttää teille, että täällä bongaa tosi paljon housuhameita tai tuollaisia culottes-housuja. Eli leveitä ja lyhyitä puntteja. Samoin myös nilkkasukkia ja tietysti niitä valkoisia lenkkareita.

Tuli nälkä ja suunnistettiin Hotel Westiniin lounaalle. 

Ravintola on keskellä hotellia, taivasalla. Kivan ylellinen paikka. Bongaa kuvasta suosittu Blonde Salad-bloggari Chiara. Hän on aika suosittu, hirveä härdelli aina kun neito saapuu muotinäytöspaikalle.

Syötiin Club Sandwichit. Tuo on sellainen perinteinen lounasvalinta usein matkalla. Kyytipoikana isot oluet. Ihanasti virkisti ja taas jaksoi jatkaa päivän ohjelmaa. 

(kasmirneule Uniqlo / kukkapaitis ja Skinzee-farkut Diesel*saatuja / laukku Lumi*saatu / lenkkarit Puma)
Päivän asukuva myös tässä samalla. Neule oli välillä vyötärölle sidottuna, niin oli taas kuuma päivä täällä. 
Kiitos taas ihanista kommenteistanne! Olen jälleen tietysti ilolla lukenut jokaisen. Kuvia tulee taatusti lisää katsottavaksenne, jahka ennätän niitä käsitellä.

9 Comments

 1. Olen nauttinut ja inspiroitunut kuvistasi – kiitos!!

  Mun on tehnyt mieli valkoisia lenkkareita. Ostin viime vuonna kirkkaan punaiset lenkkarit, sellaiset juoksukengän näköiset, ja olen nyt huomannut, että ne ei kuitenkaan ole ihan mun juttu. Nyt katselen valkoisia tennareita, siis sellaisia kuin nuo sinun Addut ja Pumat. Katselin netistä Stan Smith kenkiä valoiksena ja en osannut päättää. Adidaksen sivuilla oli kahta eri kenkää. Oli Stan Smith ja Mi Stan Smith. Kuvista en oikein tiennyt kumpi olisi parempi. Stan Smith ei ollut ihan puhtaan valkoinen ja Mi Stan Smith löytyi monella eri nahalla. Mistä olet ostanut omasi ja kummat ne ovat? Entä ne Pumat – nekin näyttävät hyvältä.

  Olet nyt varmaan kiireinen kun olet reissussa, mutta katselen myöhemminkin jos vaikka jossain vaiheessa kotiin palattuaisi ehtisit vastata.

  Pia

 2. Anne

  Oi, kiitos 🙂 kiva kuulla! Tykkään itsekin, etenkin tuosta kukkapaitiksesta, se tuo vähän herkkyyttä mun tyyliin.

 3. Anne

  Kiitos Pia, mukava kuulla 🙂

  Valkoiset lenkkarit on jotenkin niin freesit, että sopivat kaikkiin asuihin. Eli suosittelen ostamaan, hih. Mulla on ne ihan Stan Smithit, ja musta ihan tarpeeksi valkoiset. Niitä näkyi tosi paljon tuolla. Puman Matchit on myös ihanat, tykkään niistä vielä enemmän kuin Staneista. Eivät ole niin nähdyt ja ovat sirommat ja pehmeämmät, vähän ylellisemmät. Stanit tilasin Zoovillagesta ja Pumat isäntä oli tilannut mulle Puman omasta nettikaupasta.

 4. Kiitos vastauksesta Anne

  Hyvä tietää, että ne Stanit ovat tarpeeksi valkoiset. Kuvasta on aina niin vaikea päätellä. Ehkä vielä kiertelen kaupoissa ja etsin sopivia. Niissä Matcheissa en ole ihan varma sitä keskellä kenkää olevasta logosta. Olen vähän sellainen tavaran hypistelijä. Koskaan ei voi tietää onko joku tuote täsmälleen se mitä haluaa, jos ei ole pitänyt sitä kädessä 🙂

  Pia