(takki Filippa K / kasmirneule Filippa K / farkut Diesel Skinzee*saatu /
 laukku Anya Hindhmarc / kengät Eden)

Pieni muutos asukuvien lokaatioihin. Saavuimme eilen kotiin Pariisista ja tänään palasin töihin. Kaikki meni hyvin, koirat olivat innoissaan, heitä oli ihan hirveä ikävä välillä. Meillä oli niin kivasti, että ystäväni pääsi hoitamaan koirulaisia meille kotiin, joten heidän ympyrät pysyivät samana. Töissäkin oli ihana vastaanotto, joten kotiinpaluu oli oikein ihana.

En oikein tiennyt aamulla miten pukeutua, joten varmuuden vuoksi otin lämmintä ylle. No ehkä villakangastakki oli vähän liioittelua. Toisaalta tuo Abbey-takki on superpehmeä ja kevyt, sitä voisi melkein käyttää milloin vain.

Jalkaan halusin sujauttaa uudet kengät. Joku minua vaan vetää aina tuohon pantterikuosiin. Tällaisia kenkiä tulee käytettyä paljon, sillä ne menevät talvisaikaan töissä sisäkenkinä. Musta asu sai vähän ilmettä kuviollisista kengistä. Pariisissa taas huomasi, miten tyylitaiturit taikoivat jännittävillä asusteilla ilmettä yksinkertaisiin asukokonaisuuksiin. Muistakaahan tekin kenkien ja laukkujen teho asuissa.

Ihana olla taas kotona, osaa arvostaa arkea kun pääsee välillä pakenemaan sitä hetkeksi. Minulla oli venähtänyt ihan liian kauan edellisestä matkasta. Täytyy yrittää pakottaa itsensä useammin reissuun. Olen taas ihan fiiliksissä insipraatioista.

PS. Olen nyt vastannut kaikkiin Pariisin aikaisten postausten kommentteihin. Pahoittelut viiveestä, mutta siellä oli niin hidas netti, että tein vaan pakolliset. Kiitos vielä ihanista kommenteistanne! Ja lupaan, että Pariisi-aiheella jatketaan vielä aina muiden juttujen välissä. Kuvia on koneella hirmusti!

12 Comments

 1. Ihanan simppeli kokonaisuus, johon nuo uudet kengät tuovat mukavasti särmää. On totta, että asusteille on todella suuri merkitys pukeutumisessa. Toisaalta pitää kuitenkin varoa, ettei kokonaisuus mene överiksi. Jos vaatteessa on joku kiva juju, ei sitä kannata mennä peittämään liiallisella asustamisella.

  Blogisi innoittamana taidan itsekin kohta tehdä postauksen liittyen syksyn ja talven vaatekaappiini. Kynnys on tosin korkealla. Näkövinkkeleitä pukeutumiseen ja muotiin on niin paljon, että on vaikea valita, mistä kirjoittaa. Olen aina pitänyt vaatteista, mutta miten jakaa ajatuksensa muille? Pitää vielä haudutella asiaa…

 2. "Mimosalle" sanoisin, että mielenkiinnolla minäkin luen aina alkavan sesongin vaatetuksesta pohdintoja, ja lukijan kannalta miellyttävintä tekstiä onkin sellainen omakohtaisuuteen perustuva pohtivan sävyinen kirjoitus, versus opetustyylinen luennoiminen mitä kuuluu milloinkin käyttää.

 3. Anne

  Tuollaisiin yksivärisiin ja yksinkertaisiin mustiin asuihin on kiva tuoda piristettä kuviollisilla asusteilla. Ja totta, jos vaatteissa on jujua, on parasta pitää puolestaan asusteet sivuosassa. Tasapainoilua 🙂

  Ilman muuta teet postauksen vaateinspiraatioistasi. Parhaita ovat intuitiolla syntyneet jutut, joissa jakaa omaa visiotaan. Ei kannata ajatella liikaa mitä joku haluaa lukea tms. Jaat vaan sen mikä sinusta tuntuu kivalta. Lukijat jotka viihtyvät blogissasi ovat todennäköisesti viehättyneitä sinun tyyliisi jo alun perinkin. Anna mennä vaan!

 4. Anne

  Just noin. Mun mielestä parasta bloggailussa on sen oman vision ja näkemyksen jakaminen toisille. Ne joilla on samantyylinen maku viihtyvät luonnostaan seurassa.

 5. Hei, ja tervetuloa takaisin! Olenkin odottanut paluutasi, nimittäin olen saanut päähänpinttymän Tulppaani-pöydästä ja olisin kysynyt, että minkäkokoinen teidän pöytä on?

 6. Suurkiitokset Anne mahtavista Pariisi-postauksista. Olen selaillut muotinäytösten ulkopuolella otettuja kuvia jo monta kertaa läpi ja tuntuu, että samasta kuvastakin huomaa ensin vain ns. kokonaisilmeen, värejä ja muotoja. Toisella kerralla jo joitain yksityiskohtia ja kolmannella kerralla taas joku uusi asia kiinnittää huomion. On sinulla ollut suuri työ kuvatessa kaikki nämä ihanat kuvat. Toivottavasti olet ehtinyt itsekin tarpeeksi fiilistellä tunnelmia ja näkymiä.

  Jade

 7. Anne

  Kiitos, kiva tulla takaisin kotiinkin 🙂

  Tulppaani on ihana. Meidän taitaa olla jotain 50 cm halkaisijaltaan.

 8. Anne

  Suurkiitokset itsellesi kivasta palautteesta! Ihan todella mahtavaa kuulla, että kuvat ovat inspiroineet ja antaneet iloa. Itsekin tykkään palata usein katsomaan noita kuvia. Onneksi koneella on vielä paljon lisää jaettavaa teille.

  Toki kuvaamisessa ja postaamisessa oli oma vaivansa, mutta se on hommaa josta pidän. On ihana päästä kuvaamaan tuollaiseen paikkaan ja tilanteeseen. Myös kuvien jakaminen toisille on palkitsevaa. Ja kiitos, onneksi ennätin myös nauttia matkasta muutenkin 🙂