(takki 3.1 Phillip Lim / paita Puma x Sophia Chang /
 farkut Diesel Skinzee*saatu / lenkkarit Puma / laukku Chanel / kello DKNY*saatu)

Lauantain asu tulee tässä. Inspiraatio tähän kokonaisuuteen tuli ihanasta Puma x Sophia Chang-paidasta, jonka sain lahjaksi Petriltä. Hän oli ihastunut Sophian kuvitukseen niin paljon, että tilasi itselleen kokoelman lenkkarit ja ihastui myös tuohon paitaan. Koska ei tietenkään voinut itselleen tuota naisten paitaa ostaa, mietti kenelle se sopisi ja päätti että mulle – jei. Taas sain tutustua uuteen mielenkiintoiseen taiteilijaan näin.

Sophia Chang on nuori taiteilija New Yorkista, jonka virkistävät Brooklyn-aiheiset piirrokset koristavat mm. hänen Pumalle tekemäänsä mallistoa. Tämän neidon referenssiluettelosta löytyy monia tunnettuja merkkejä ja julkaisuja.

Paidassa on selkeää katutyyliä, jota halusin jatkaa asun fiiliksessä. Niinpä sujautin jalkaan lenkkarit ja päähän pipon. Tätä rentoa fiilistä sitten kompensoi Chanelin klassikkolaukku. Tykkään tästä kokonaisuudesta hurjan paljon.

10 Comments

 1. Kiitos vinkistä, mielenkiintoinen designer ja hienoja printtejä! Tuota paitaa näyttää muuten nyt olevan saatavilla myös miesten mallina, vinkkaahan Mr. Coolpoolille!

 2. Aivan täydellinen asu! Näytät todella hyvältä. Tästä sun blogista saa inspistä niin pukeutumiseen, sisustamiseen kuin ruoan laittoonkin.

 3. Tiedän kyllä että löytyy myös miehille, tai siis ei-naisille. Eipä vaan satu olemaan miesten kokoja.
  😉

 4. Anne

  Oi, kiitos 🙂 Olen muuten itsekin tykännyt tuosta lyhyestä hiusmallista, tuo vähän vaihtelua ponskulle.

 5. Anne

  Kiva, että löytyi näin uusi tuttavuus 🙂 Ja Petri tuossa jo itse vastailikin, heh.

 6. Anne

  Olipas ihanasti sanottu, kiitos! Minusta on aivan ihana jos voin vinkkailla toisille kivoja juttuja.