Tänään oli ohjelmassa myöhäinen aamiainen, johon oikein panostettiin nätillä kattauksella. Nukumme mielellämme tosi pitkään sunnuntaisin, aamiainen venyy ihan taatusti sopivasti brunssiaikaan saakka.
 
Samalla kun brunssi ja kattaus valmistuivat, sain kuvausharjoittelua sähkövalossa. Tänään ilma oli niin harmaa, ettei edes aamupäivällä sitä riittänyt sisälle saakka. Ensimmäistä kertaa aikoihin otin jalustan käyttöön. Näissä sähkövalokuvissa on ihan erilainen fiilis kun luonnonvalossa otetuissa.

Näette myöhemmin tällä viikolla, millainen kattauksesta oikein syntyikään. Harvoin tulee satsattua aamiaiseen ihan hirmuisesti, yleensä syömme sen viikonloppuisin mukavasti sohvan nurkassa.

Tilanne jälkeen, tällainen somistus ruokatilaan jäi herkkubrunssin jälkeen. Kyllä jaksoi touhuta kun söi tukevasti. Sain vaikka kuinka paljon kotihommia tehtyä. Nyt on ihana aloittaa viikko puhtaassa kodissa.

Energistä viikkoa!

4 Comments

 1. Hei Anne! Kysymys ihan muuhun asiaan liittyen: olen ihaillut pitkään tasoasi, jossa on pyörät alla. Mitä mallistoa se on ja mistä sellaisia saa?
  – Tuuli –

 2. Kivan näköistä niin kuin aina! Kysyisin tuosta marmorialustasta: onko se se Hayn vai onko sinulla joku (ehkä kohtuuhintaisempi) vaihtoehto?

 3. Anne

  Tarkoitat ilmeisesti matalaa valkoista tasoa joka on meidän ruokatilan ikkunan alla?
  Se on espanjalaisen Stuan Sapporo-sarjaa. Sitä saa pyörillä tai jaloilla. http://www.stua.com
  Suomessa myy Koodi 🙂

 4. Anne

  Mun marmorialusta on Hayn. Onhan se arvokas, mutta niin hulppea kun on paksu ja hienosti hiottu. Hankin sen jo kauan sitten, enkä ole yhtään kyllästynyt, se ihastuttaa päivittäin!