Tänään vietin päivän kuvan kavereiden kanssa. Minulla oli perinteinen keskiviikkovapaa töistä ja voi miten nautin vapaapäivästä. Sain nukkua aamulla ilman kellon herättämistä, viimeksi näin on tapahtunut ehkä kuukausi sitten. Ja kyllä nukuinkin. Sitten vaan hiimailin ja touhuilin kaikessa rauhassa. Ensin olin päättänyt tehdä töitä, mutta annoinkin itselleni vapaata myös blogihommista. Noh, mitä nyt nappasin nämä muutamat kuvat.

Näkymä meidän keittiöön olkkarista päin. Tekisi mieli tehdä pieniä uudistuksia sisätiloissa, nyt niitä voi alkaa taas miettimään, kun suuremmat pihahommat jatkuvat vasta ensi keväänä. Haluaisin vaihtaa keittiökaapistojen ovet. Huomatkaa seinähyllyn keittokirjavalikoima, näkee että grillaussesonki on ollut vahvana.

Meidän takka sijaitsee olkkarin ja keittiön välissä. Siihen haluaisin uudistusta tuon lattiasuojan suhteen. Lasilevy laitettiin vaan koska piti nopsaan ja helposti saada jotain. Nyt olen miettinyt vähän kivempia vaihtoehtoja. Ehkä marmoria tai jotain laattaa. Saapas nähdä mihin päädyn.

Vaihteeksi tällaisia ei niin nähtyjä nurkkia meiltä. Ei tee koskaan mieli oikein kuvata kohtia joihin ei ole ihan tyytyväinen. Toivottavasti saisin talven aikana vähän muutosta aikaiseksi.

7 Comments

 1. Minusta keittiönne näyttää kivalta! Millaisista kaapistojen ovista haaveilet?

 2. Tiedän tunteen, minulle on tullut himo muuttaa koko sisustus! Tai muuttaa kokonaan, eri taloon, kerrostaloon keskustaan… Jaiks!

  ps. meillä on tuo sama blenderi, mutta mitä ihmettä siellä sisällä on?

 3. Anne

  Kuvassa se näyttää kivemmalta 😉 Haaveilen mattapintaisista selkeistä valkoisista ovista, joissa on ihan erilaiset vetimet kun noissa. Nyt ovet ovat kellertävän valkoiset ja kiiltävät, muovisen oloiset.

 4. Anne

  Joo, välillä tulee sellainen totaalinen puuska, freesata kaikki. Teillähän on niin ihanan tunnelmallista! Mua ei saisi keskustaan kerrostaloon, ehkä siksi, että tuli niin monta vuotta silleen asuttua.

  Heh, blenderin sisällä on Malacon näytekarkkipusseja – isäntä sai niitä pari laatikollista 🙂

 5. Tiedän tunteen, niitä "ei valmiita" (miten valmista nyt ikinä voi kotona ollakaan) nurkkia ei niin tekisi mieli kuvata. Mutta toisaalta, ainakin itseäni sisustusblogeissa se suunnittelu kiinnostaa ehkä yhtä paljon kuin valmis lopputulos 🙂

 6. Ihanan näköinen enkelinsiipi tuossa työpöydällä.

  Maarit