kuva: Muuto

Perjantain keittiöaiheinen postaus esittelee tällä kertaa marmoria tyylikkäiden pannunalusten muodossa. Muutolta on tulossa muutamia uusia tuotteita ja yksi niistä on tuo hulppea marmorinen pannunalunen. Alustaa on kahta kokoa ja kolmea väriä (valkoinen, vihreä ja harmaa). Kaunista kivialusta voi käyttää asetelmissa ja esillepanoissa. Tosi upea.

Muutenkin kuvan hento värimaailma miellyttää. Miten hienovaraisilla sävyillä voikaan pelata ja raikastaa kotia. Tästäpä inspiroidun tekemään viikonloppuna keittiössä pienen freesauksen siivouksen ja järjestelyiden muodossa. Kauniilla kuvilla on tehokas vaikutus.

Ihanaa perjantaita!

(PS. vastailin rästikommentteihin, pahoittelut viiveistä. Olen muuten tainnut hävittää vahingossa yhden kommentin johonkin, eli sinä joka kyselit mun pituutta (vaatekoon takia) niin olen 163 cm pitkä, en löytänyt enää sun kommenttia ja vissiin mietit hihan pituutta jossain mun päällä olevassa neuleessa, ei ole minusta liian pitkät hihat.)

2 Comments

  1. Tuota pannunalustaa voi käyttää muuten myös kylmänä eli pakastimeen ja sitten juhlissa tai muussa tarjoilussa kylmien ruokien tai juomien alustana
    Terhi

  2. Anne

    Tosi hyvä idis 🙂 Itse asiassa tänään meillä kävi töissä Muuton porukka esittelemässä uusia tuotteita ja myös siis noita kivialusia. Kerroinkin heille tuon sun vinkin ja he olivat ihan iloissaan siitä!