Pariisin reissu ei ollut mikään shoppailuloma, mutta jotain pientä tietysti halusin ostaa sieltä. Ihastelen aina lehtivalikoimia, tällä kertaa kuitenkin ostin vain yhden lehden, Milk- sisustusnumeron. Lehti saa koristaa nyt sohvapöytää, tykkään sisustaa lehdillä, se on varmasti tullut jo kaikille selväksi. Sohvapöydällä on muuten lauantaina Pia Jaalalta ostamani leikkoamaryllis, tästä se talvikausi alkaa kukkien suhteen.

Kahdet kengät ostin itselleni Lafayetten tavaratalosta. En osannut päättää kummat on kivemmat, joten otin molemmat. Kohtuuhintaisia nahkakenkiä nuo Edenit. Mustia herrainkenkiä olin halunnut jo ennen matkaa ja kun niitä bongailin muotiviikkoväellä vähän väliä, halusin vielä enemmän myös itselleni sellaiset. Pantterit ovat muuten vaan kivat asujen piristäjät. Herrainkenkien kanssa aion käyttää nilkkasukkia, niitä hamstrasin kasan Uniqlosta. 

Lentokentältä ostin pipon. Vaalean harmaan pipon kaveriksi toivon saavani mustan pitkän vyöllä köytettävän talvitakin. Kannattaa siis ensin ostaa pipo ja sitten siihen sopiva takki, heh.

Suklista myös kentältä. Tobleronet on hyviä kaffikupposen kanssa jälkiruokana. Vaikka vielä vietänkin vähänamista kautta, suon itselleni joskus kuitenkin suklaapalan.

Näiden lisäksi mukaan tarttui Gapilta pari paitista ja sukat sekä Massimo Duttilta harmaa neule. Niitä näkyy sitten asukuvissa.

Shoppailetko sinä paljon matkoilla?

8 Comments

 1. Ihanat pantterikengät (ja mulle täysin tuntematon merkki)!

  Mä en nykyään enää lähde reissuille shoppailemaan, toki tsekkaan tietyt kaupat, joita Suomesta ei löydy. Kiertelen kyllä kauppoja, mutta enemmän se on fiilistelyä, kuin tarkoituksenmukaista shoppailua. Jotain on kiva aina löytää, ja yleensä löytääkin. Satunnaisesti keskitän suuremman hankinnan – tietty laukku tai asuste – juuri matkalle lähinnä käytännön syystä, jos vastaava ei voi Suomesta saada.

 2. Mulla on myös tapana ostaa sisustuslehtiä reissulta ja tykkään myös, että niitä näkyy kuvissa. Saavat olla osa sisustusta 🙂 En myöskään millään raaski niistä luopua (niissähän on monta sataa kiinni…!!:)).

 3. Pantterit ovat päheät! Muutaman tunnin esim. viikon matkasta voin uhrata shoppailulle, en iltapäivää enempää. Ostan esim. Lontoosta tulevan kauden tarpeet, hupi ja hyöty yhdistyy. En tajua miten nuorena jaksoi juosta kaupoissa päiväkausia! 🙂

 4. Anne

  Eden on ranskalainen merkki, niitä ei taida saada suomesta.

  Mullakin sama, joskus on jokin täsmäostos, sellainen mitä ei saa suomesta. Tai sitten piipahdan jonain hetkenä vähän kaupoissa, jo työnkin puolesta täytyy 😉 ja jos sattuu jotain löytymään mikä sopii just siihen tilanteeseen niin ostan.

 5. Anne

  Mä raahasin ennen ihan hirmusti lehtiä matkoilta. Nyt otan vähän rauhallisemmin 🙂 Ja sama, en kyllä raaski heittää lehtiä helposti pois.

 6. Anne

  Pantteri tuo aina vähän päheyttä lookkiin 🙂 Joo, nuorena matkojen pääjuttu oli shoppailu. Matkakohteetkin tuli valittua melkein kauppojen takia – kauheeta!

 7. Enpä juurikaan tarkoituksellisesti lähde shoppailemaan matkoillakaan. Joskus ohikulkiessa voi jotain tarttua mukaan, useimmiten ei mitään. En matkustele niin usein kuitenkaan, että reissussa energiaa ja intoa riittäisi kaupoissa juoksemiseen.

 8. Anne

  Just näin. Nuorena se shoppailuinto johtui ehkä siitäkin, ettei suomessa ollut niin hyvät ostosmahdollisuudet kuin tänä päivänä. Nyt täältä saa jo kaikkea, jos ei muuten niin tilaamalla.