Nappasin kuvan Olivia Palermosta, kun hän oli saapumassa Hermeksen muotinäytökseen Pariisissa. Naisellisen tyylikäs Olivia oli pukeutunut kauniiseen harmaan sävyiseen asuun. Valkoinen paitapusero oli asun perustana. Hauska villakangasliivi korvasi takin. Kiinnittäkääpä huomiota liivin leikkaukseen, se on sopivasti väljä, vaikka siinä onkin vartaloa myötäilevää leikkausta. Tuo toimii hyvänä linjana myös takille.

Muodikkaat culottes-malliset housut ovat neulosta, takakappaleet hauskasti raidalliset. Laukkuna tyylikäs harmaanbeige kirjekuorilaukku. Pieni katsaus myös kosmetiikkavalintoihin. Huulipuna/kiilto on kauniin luonnollisen sävyinen. Juuri tuollaista väriä olen metsästänyt syksyksi. Kynsissä hänen tunnusmerkkinsä, punainen kynsilakka.

Vielä kurkistus kampaukseen. Paksuihin pitkiin hiuksiin sopii hienosti tuollainen letitys.

Aika tyylikäs ja hauska kokonaisuus, vai mitä.

6 Comments

 1. Nuo hihattomat takit ovat ihan must täällä! Ihmettelin niitä aluksi mutta nyt kun niihin on tottunut niin ne näyttävät aika kivoilta:) Kuulemma kylmemmillä leveysasteilla voi käyttää tavallisen villakangastakin seurana neuvottiin Max Maralta kun kyselin asiasta,,,

 2. Olivia on kyllä tyylikäs… Mutta aikoinaan The City -sarjasta saamani (joo käsikirjoitettu) kuva hänestä on jäänyt mieleen, enkä sen takia suostu seuraamaan häntä esim. Instassa…

 3. Anne

  Oli aika vaikeaa, kun oli hirveä muuri edessä ihmisiä. Mutta toisaalta välillä sai ihan rauhassakin räpsiä, kuten tuolla Hermeksen näytöksellä.

 4. Anne

  Hihattomat takit on tosi elegantteja, mun on pitkään tehnyt mieli sellaista. Vaikka kieltämättä ei niin käytännöllinen täällä kylmässä olekkaan. Max Marat on unelmia!

 5. Anne

  Mä en hirmusti seurannut tuota sarjaa, joten ei ole jäänyt mieleen millainen Olivia oli siinä. Mutta luonnossa hän vaikuttaa tosi herttaiselta ja ujolta. Aina ystävällinen kaikille ja hymyilee. Monena vuonna siis hänet nähnyt muotiviikoilla.

  Mut en mäkään seuraa Instassa häntä 🙂