Pieni lainattu inspiraatiokuva näin perjantaille. Aiheena keittiö, eli ruoka. Vaikkei kuvassa olekkaan mitään erityistä ruokalajia, inspiroi se minua kuitenkin viikonlopun kokkailuja varten. Tietysti myös haaveiluuni keittiön uudistamisesta. Ihana materiaalit ja värit. Sitäpaitsi ruokatarvikkeillakin voi somistaa kuten näkyy.
Herkullista viikonloppua!

2 Comments

  1. Ai herkku mikä keittiö :o) Onneksi laitoimme viisi vuotta sitten mattavalkoista, vaikka kiiltävää pursusi ovista ja ikkunoista. Kromiset nuppivetimetkin ovat edelleen ihan neutraalit. Ei laitettu reelinkejä, vaikka niitäkin suositeltiin puolella jos toisella. Valkoisen laminaattitason voisin laittaa marmoriksi. Pesupöytä voisi säilyä teräksenä edelleen… haaveilu on ihanaa 🙂

  2. Hyvin ajankohtainen aihe täälläkin. Olen haaveillut puutason ja korkeakiiltoisten ovien vaihtamisesta viimepäivät. Tuo kuvan liesi ja laatikostot vetimineen sopisi hyvin meille.