Sain Tuijalta Form Form Follows Funktion-blogista nyt kovasti ympäriinsä kiertävän viiden värin haasteen. Olinkin toivonut että joku heittää minua tällä kivalla tehtävällä. Alkujaan tämä haaste on lähtöisin Syhinä-blogista.

Ensimmäisenä etsin kodistamme hempeän tehostevärin, eli roosan. Olohuoneemme on tällä hetkellä harmaavoittoinen ja olen pitänyt väriskaalan puuterisen harmonisena. Niinpä myös roosan sävyt ovat hienovaraisia. Roosaa löytyy pieninä pisteinä Hayn nappityynystä ja haaleampana Linumin pellavatyynystä. Tyynyjen tuomaa vaaleanpunaista korostin hempeän sävyisillä neilikoilla. Tehostevärin ei tarvitse pompata huoneen sisustuksesta, vaan se voi olla vain mieto häivähdys jotakin väriä. Monesti soljuvan pehmeä väriskaala on miellyttävämpi kuin kovia kontrasteja sisältävä.

Tällä kertaa tällainen varovainen tunnelma, katsotaan mitä keksin seuraavaksi.

Heitänpä haasteen Valkoisen Talon Reetalle. Eli haasteessa bongataan kotoa viittä erilaista tehosteväriä (viitenä päivänä) ja haastetaan aina joku mukaan tähän hommaan.

5 Comments

  1. Mukavaa, että tartuit haasteeseen! Tämä toteutus miellyttää minua juuri tuon hennon sävyn vuoksi. Värihaastessa on enimmäkseen ollut kirkkaita sävyjä, joten tämä on kivan erilainen.

  2. Anne

    Mukavan haasteen keksit 🙂 Värejä on kiva bongata kotoa, tosin kuvaaminen ei ole niin kivaa, kun valoa on liian vähän.

  3. Hei! Mikä on tuo sohvapöytä on? Varmaan klassikko?? Terv ingrid