(takki 3.1 Phillip Lim / kasmirneule Uniqlo / housut Acne / 
lenkkarit Puma / laukku Anya Hindhmarc)

Päätin aamulla pukea jalkaani nuo Acnen ”jännittävät” housut. Olen ennenkin kertonut, että pidän vaatekaapissa joistakin ovelista ja ei niin vakavista vaatekappaleista. Nämä kalsareiksikin nimetyt housut ovat tosiaan jakaneet mielipiteitä. Joskus vaan on kiva vetaista päälle jotain yllättävää. Housujen pariksi valitsin tumman turkoosit nilkkasukat, niin Pariisista jäi minulle pienoinen nilkkasukkavillitys.

Ai niin, hiuksista. Minulla on vihdoin kampaaja torstaina. Aion kyllä vetaista aika paljon pois pituudesta. Kuvasta näette miten hiukset ovat tosiaan kasvaneet kesän aikana. Nyt tekee mieli skarpimpaa ja selkeämpää.

Tästä harmaudesta hypään päivän inspiraatioon, eli siniseen. Vaikka oman asuni sininen on enemmän turkoosiin viittaavaa (jos mulla muuten on ns. inhokkiväri niin se on turkoosi), ajattelen pukeutuneeni siniseen. Selailin jälleen matkan kuvasaalista, tosi monessa kuvassa pilkisti jotain sinistä. Alla pieni otos miten sininen pukee erilaisia asuja.

Farkkupaita on vaate, jonka voi yhdistää melkein mihin vain. Jälleen yksi niitä kuuluisia vaatekaapin perusjuttuja.

Miesten paidan tyylisiä väljiä sinisiä tai siniraitaisia paitoja näkyi tosi paljon. Tässä paitis on yhdistelty väljiin farkkuihin. Asusteina naiselliset piikkarit ja kirjekuorilaukku. Hieno yhdistelmä.

Pieni pilkahdus sinistä kollarin alta. Oletteko kokeilleet pukea paitojen alle erilaisia alustoppeja, joiden helma tuo paitaan kivasti ilmettä. Yhteen aikaan mulla oli villitys pukea valkoinen teeppari kaiken alle ja jättää se helmasta näkyviin. Huomatkaa viehättävä kukkalaukku ja valkoiset nilkkasukat!

Sinistä ja valkoista. Lilahtava sinisen sävy sopii mainiosti punapäälle. Ja huomatkaa tässäkin – nilkkasukat.

Tyylitaituri Garance Dore oli pukeutunut kokonaan siniseen asuun. Vaaleansininen paitis ja vaaleat farkut olivat rennot ja raikkaat. Upea käärmeennahkalaukku ja Todsin loaferit täydensivät kokonaisuutta. Joidenkin päällä tuollainen kokonaisuus vaan näyttää mielettömän ylelliseltä.

Pidätkö sinä sinisestä pukeutumisessa?

1 Comment

  1. Kyllä pidän sinistä. Se on viime vuosina hiipinyt kaappiini, ennen pidin sitä jotenkin tylsänä värinä, etenkin tummansinistä siis. Söpö tuo kukkalaukku. Ja murr! 🙂 Mulla on kaapissa käyttämätön Alexander Wangin "pussi"laukku, samantapainen kuin tuossa raitapaitakuvassa! Unohdan sen aina, laukussa ei ole mitään vikaa, ei vaan sovi mun tyyliini, liian "rock".