(paitis Gap / farkut Ralph Lauren / kengät Hugo Boss)

Noh niin, kuten näkyy, letti lyheni tuntuvasti. Tuli taas sellainen olo, että miksi olen pitänyt niitä pitkiä hiuksia niin kauan. Mulle käy usein niin, että leikkaan tällaisen lyhyemmän mallin, sitten kun päivittäin hiukset on ponnarilla, ne kasvavat vahingossa aika pitkiksi. Toisaalta, onhan se kiva saada kerralla vähän suurempi muutos. 

Asuna tänään vähän poikamaista, nimittäin väljä paitapusero ja boyfriend-farkut. Ihastuin Pariisin reissulla tuollaisiin raikkaisiin väljälinjaisiin puuvillapaitiksiin. Pilkkukuosi antaa vähän ilmettä valkoiseen paitaan. Oltiin muuten molemmat Tomin kanssa tänään töissä vahingossa pilkkupaitiksissa.
 

Mun on hirmuisen vaikea olla kameran edessä niin, ettei pääosassa ole vaatteet. Tällaiset vähän enemmän minuun keskittyvät kuvat ovat kaikkien näiden blogivuosien jälkeenkin epämukavia. Mutta menköön nyt uuden kampauksen takia.

Nappailin nämä kuvat itselaukaisijalla. Tarkentaminen on aina tällä tyylillä vähän hakusessa. Onko teillä jotain hyvää kikkaa tähän, jos ei ole kaukosäädintä.

33 Comments

 1. Ihanat hiukset! Taidanpa tehdä saman. Asusi on myös raikas & klassinen 🙂

 2. Voi vitsi, tosi pirtsakat hiukset ja kiva raikas huulipuna! Oikein hyvä!
  Oi, pilkkupaidoista tulee mulla vahvat muistot ysäriajoilta, tai silloin oli enemmän oikein pallopaitoja. Kiva raikas asu!

 3. Tosi onnistuneet hiukset ja paita on myös very yes 🙂 terv.ingrid

 4. Hei Ihanat hiukset sopii tosi hyvin!Ja terkkuja haleja kokkolasta.

 5. Kivan raikas ja tyttömäinen, hiukset ja paita!

  Mimi

 6. Ihanat hiukset!
  Mä leikkasin myös "polkan" viikko sitten, mutta se jäi liian pitkäksi sittenkin… mutta se on kait se parempi vaihtoehto, aina saa lyhyemmäksi 😉

 7. Miksi ihmeessä et osta kameraan kaukosäädintä? Nehän ei maksa paljon mitään ja on kyllä tosi näppärä.

 8. Ihanan rento ja raikas asu. Hiukset on upeat ja sopii sinulle tosi hyvin. Itse olen myös miettinyt hiusten leikkausta polkaksi, mutta saa nyt nähdä.

 9. Anne

  Kiva, niin mustakin 🙂 Kuviin kyllä en ollut itse ihan tyytyväinen, heh.

 10. Anne

  Suosittelen 🙂 reilu hiustenleikkuu piristää niin paljon, kyllähän se tukka taas kasvaa takaisin jos siltä tuntuu.

 11. Anne

  Kiitos, nyt vielä kun osaisin laittaa ne edes melkein yhtä kivasti kun kampaaja 🙂

 12. Anne

  Mustakin tuntuu että muutuin vähän pirtsakamman näköiseksi 🙂 ja siihen auttaa toki hiusten lisäksi aina myös raikas huulipuna – se taitaa olla mun juttu. Mäkin muistan ysäriltä ne pallovaatteet, mulla oli mustapohjaiset valkopalloiset löysät housut, heh.

 13. Anne

  Ihana kuulla 🙂 ja joo, pilkkupaita on kyllä kivan tyttömäinen.

 14. Anne

  Pitäisi ostaa, mut yritän joutua kuvaamaan tosi harvoin itselaukaisijalla niin se on vaan jäänyt. Toisaalta mulla oli sellainen vanhassa kamerassa ja en jotenkin tykännyt kun se kuitenkin aina näkyi kuvissa kädessä. Mut kai taivun ja hankin 🙂

 15. Raikkaita, kauniita kuvia jälleen. Molemmat – hivenen lyhyemmät ja pitemmät – hiustyylit sopivat sinulle täydellisesti! Leikkautin itsekin viime viikolla samantyyliset kuin sinulla, mutta annan kuitenkin kasvaa takaisin muutaman sentin takaisin, että kaikki hiukset yllettyisivät ponnarille suurin piirtein kokonaan. Hyvää alkavaa viikkoa tv. Tuija

 16. Anne

  Kiitti Tuija 🙂 Mulla käy myös aina lyhennyksen jälkeen niin, että saavat kasvaa vähän (tai aika paljonkin), sitten taas reilu saksitus. Tosin nyt ajattelin etten päästä ihan kovin pitkäksi. Värikin on sen verran vaaleampi, että juurikasvun takia pitää käydä useammin kampaajalla. Mä jäti tällä kertaa just sen verran mittaa, että saan sen ponnarin, en kuitenkaan voi olla ilman sitä.

 17. Jee, vihdoinkin ryhdyit mun hiusmallikoekaniiniksi. 🙂 Hyvältä näyttää!!