Selailin taas tänään koneelle kertyneitä Pariisin kuvia. Valitsin taas teille muutaman inspiraatiopalasen, tällä kertaa keskityin vihreään väriin. Armyvihreää ja havun vihreää näkyy vuodesta toiseen tosi paljon muotiviikkoväellä.

Tiilenpunainen ja armyvihreä ovat aika hauska väripari. Huomatkaa neuleen mitoitus, hihat ovat hauskasti ylipitkät.

Erilaisia reippaita vihreitä takkeja maastokuosilla näkyi jonkin verran. Parasta tietysti yhdistää tuo poikamainen kuosi sievään laukkuun ja hameeseen.

Bloggaaja Susie Bubble osaa kyllä erityisen yhdistelyn taidon. Hän saa sekalaisista elementeistä aikaiseksi aina kuitenkin toimivat ja hauskan asukokonaisuuden. Tuosta asusta voi löytää monta tämän hetken trendiä – housuhameen, nilkkasukat, college-paidan, vihreän värin ja värikkään hauskan laukun.

Ei taida olla muotiviikkovuotta, jolloin Emmanuelle Alt ei olisi pukeutunut armyhenkiseen vaatteeseen. Tälläkin kertaa hän oli vetaissut päälle armypaidan, sen kanssa oli mustat nahkahousut.

Pidätkö sinä vihreästä pukeutumisessa?

2 Comments

  1. Kolahtaa, ehdottomasti! Armyvihreät pökät löytyy, mutta vielä olisi haussa tyylikäs kauluspaita tyyppinen, asteen rennompi paituli. 🙂

  2. Anne

    Niin minuunkin, etenkit takit ja tummanvihreät neuleet. 🙂 Muistin juuri, että laitoin omat armykuvioiset housuni kirppiskassiin, pitäisköhän ne käydä kaivamassa esiin…