Taidan nähdä nyt vihreää vähän jokapuolella, mutta eihän se haittaa, väri on mitä kaunein ja luonnollisin. Viimeksi esittelin vihreää sävyä muotiviikkopoimintojen muodossa, tällä kertaa fiilistelen väriä sisustuksessa. Helpointa oli kuvata töissä, Sisustuksen Koodissa, sieltä kun löytyy enemmän vihreitä vaihtoehtoja kun meiltä kotoa.

Kokosin sohvaryhmälle kivoja juttuja, teemana vihreän eri sävyt. Nyt syksyksi on tullut paljon uusia koristetyynyjä, joissa löytyy erilaisia vihreän sävyjä. 1×2-malliston villaneuletyynyissä on kivat klassiset kuosit.

Kristallilaseja ei voi vastustaa. Eilen saapui taas uusi jättilähetys Koodiin! Eli jos olet noista haaveillut, nyt niitä taas saa. Lasit maksavat 5,90 € / kpl tai 70 € / 12 kpl:n laatikko.

Saanan ja Ollin uusi kasviaihe ihastuttaa minua tosi paljon. Siitä tulee mieleen 70-luvun kasviprintit. Näissä tyynyissä on mustavalkoisten lisäksi myös tuo ihana vihreän sävy. Haaveilisin noista isoista meidän makkariin.


Olen edelleen ihastunut sohvapöydän päällä killuviin valaisimiin. Tässä Artekin mehiläispesä, sopii täydellisesti pyöreän valkoisen sohvapöydän päälle. Hayn About a Chair sopii hienosti myös sohvaryhmään.

Vihreitä sävyjä Bakerin lummekuosisessa tyynyssä ja Linumin pehmeässä samettityynyssä.

Meille on muuten tullut Koodiin nyt myös Asko-mattoja varastoon (140×200 ja 200×300), samoin valkoisia Hayn Hee Lounge-tuoleja.

Tykkäätkö sinä sisustaa vihreällä?

VINKKAUS:
Koodissa on valikoituja Artekin mallikalusteita -30% alennuksella. Teemme tilaa uusille malleille.
KOKKOLALALAISET LUKIJAT HUOM!

Olen lähettämässä siskolleni Suville Valkoiseen Harmajaan kristallilaseja ja muuta pientä. Tuumattiin, että samalla voisin lähettää muillekin Kokkolassa asuville esim. kristallilaseja, Skandinaviskin kynttilöit, tyynyjä tms.. Näin ne tulisivat samalla rahdilla ja lähetyksen voisi noutaa Suvilta. Miltä kuulostaa? Suvi lupasi vielä postailla tarkemmin tästä. Mutta tosiaan jos haluatte jotain sinnepäin, meilatkaa Koodiin shop(a)sisustuksenkoodi.fi ensi perjantaihin 24.10. mennessä, niin saatte tuotteet tuossa kimppalähetyksessä.

6 Comments

 1. Ihana tuo saanan ja ollin kasviaihe, mutta ehkä kevääksi. Nyt tuntuu, että haluan lämpöistä ja pörröistä, väreihin ja matskuihin.
  Tuo edellisen postauksen Olivia on upea! Yhtä aikaa leikkisä ja tyylikäs, täydellinen tyyli. Kiitos kuvista.

 2. Anne

  En mäkään, niiden muotoilua jaksaa aina ihailla! Vihreä on niin luonnollinen väri että se miellyttää aina.

 3. Anne

  Niin on, keväistä henkeä siinä kyllä 🙂 Mä vielä panttaan liikaa lämpöä ja pörröisyyttä tuonne ihan talveen, vaikka kyllä eilen levitin paksun lampaantaljan takan eteen lattialle…

  Olivia on niin herttaisen ja ujon oloinen luonnossa ja vielä kauniimpi (jos mahdollista) kuin kuvissa.

 4. Anne

  Juu, muistan sen ajan kun "vanhan vihreä" oli muotia ja sillä vuorattiin kaikki paikat. Tuli vissiin monelle annostus täyteen. Siinä oikeastaan näkee, ettei kannata liikaa innostua jostain vaan pysyä kohtuudessa 🙂

  Bakerin tyyny maksaa 98 € (ilman sisusta).