(takki Filippa K / huivi DAY-Jenny Store / t-paita Acne / housut Zara /
 laukku Lumi*saatu /lenkkarit Puma)

Vaihdoin vaihteeksi ihanan ”saunatakkini” kevyempään villakangastakkiin. Suurikokoisen huivin kanssa yhdistelmä on kevyempi. Tosiaan olen minäkin ihastunut noihin kookkaisiin villahuiveihin, itselläni on siis Gaudetesta saatu Acnen Canada kuviollisena ja sen lisäksi kaipailin toista yksiväristä versiota. Minusta kaunein vaalea harmaa löytyi tästä DAY:n huivista, jonka siis ostin Jenny Storesta.Mietiskelin muuten tänään hiuksiani. En ole aikoihin pitänyt ponnaria, nyt kun hiukset ovat lyhyemmät. Ison huivin kanssa toisaalta tuo hiusten pituus on vähän hassu, se ei mene huivin sisään, eikä kunnolla päällekkään – niinpä kampaus vähän hapsottaa hassusti.


Onko sinulla suuri villahuivi ja oletko myös koukussa niiden lämpimyyteen?

8 Comments

 1. Minulla on ollut sama ongelma hiusten pituuden suhteen jonka olen huivien kanssa ratkaissut niin että laitan hiukset tosi alas löysälle ponnarille. Sellainen pieni töpö siitä tulee mutta on parempi kuin joka suuntaan hapsottavat latvat.

  Rakastan suuria huiveja! Uusin ihastukseni on todella suuret silkkihuivit:) Tuo harmaa huivi on tosi ihana!

 2. Harmaa huivi löytyy joulupukin kirjeestä, vielä joutuu hetken odottelemaan, ennenkuin tiedän, olenko harmaan pehmeän ison huivin omistaja…
  Mukavaa marraskuun jatkoa!
  -Minna

 3. Anne

  Hyvä idis, voisi sujauttaa kumilenkun niskan aina kun kietoutuu huiviin. Tuo on tosiaan vähän ärsyttävää, kun hiukset suikkailevat minne sattuu. Huivit on kivoja kyllä 🙂

 4. Anne

  Hihii, mä en ihan sentään niin paljoa omista huiveja, mutta onhan ne koukuttavia 🙂 Ja juu, jos joku huono puoli puolipitkässä tukassa on, niin tämä.

 5. Anne

  Oo, on sitten jotain ihanaa odotettavaa jo Jouluksi 🙂 harmaa iso huivi on aikas hyvä juttu. Samoin mukavaa marraskuun jatkoa!

 6. Multa löytyy tsiljoona huivia, mutta aina käytän niitä samoja. Ja jotenkin musta huivi pitää aina saada solmuun ja sitten onkin ongelma, että miten sen saa istumaan takin kauluksen kanssa. Haastetta ei siis ole vain hiusten kanssa. Kaipaisin siis ideoita miten pitää huiveja erilaisten takkien kanssa.

 7. Anne

  Se on muuten jännä, miten joistain jutuista tulee niitä lemppareita, vaikka kaapissa olisi vaikka kuinka vaihtoehtoja. Joten taas yksi hyvä syy karsia, miksi pitää muita kun lemppareita 🙂 (kun pystyisikin siihen).

  Mä taas en just halua solmia huivia. Mutta hyvä idis, täytyykin kokeilla erilaisia sitomistapoja ja katsoa saisiko niistä vaikka blogipostausta.