Käväisin tässä yksi päivä moikkailemassa Jennyä hänen Jenny Store-liikkeessään. On aina niin ihana piipahtaa tuossa viehättävässä naapurissa. Vaatejuttuja on mukava pohtia välillä yhdessä Jennyn kanssa.

Minulla oli pienoinen huivikuume ja katsastinkin millaisia vaihtoehtoja Jennyllä oli. Löytyihän niitä, kuviollisia ja yksivärisiä.

Jättikokoiset ja pehmoiset villahuivit ovat nyt suosittuja, minunkin ostoskassiin päätyi lopulta tuollainen.

Ihastelin myös tuota kaunista harmaata paitaa, jossa on silkkinen etuosa. Visioin sitä upean kaulakorun kaveriksi.

Suostuttelin Jennyn kuvaan. Katsokaa mikä herkullinen Malene Birgerin neule hänellä on päällä.

Nyt on niin ihanan lämpimät alkutalven päivät, että ei tarvitse miettiä toppatakkeja, vaan voi ihastella keveitä tekoturkkeja ja villakangastakkeja. Toivottavasti nämä lämpoiset talvipäivät jatkuvat vielä.

Pakko oli kuvata myös minunkin kaapistani löytyvä Malene Birgerin superpehmoinen vaaleanharmaa neule. Olen tykännyt omastani tosi paljon, noita oli vielä pari jäljellä.

Kiva kun meillä kotimaassa on hyvä vaatetarjonta. Mielelläni suosin kotimaisia liikkeitä. Omia lemppareitani ovat Jenny Store, Sokos, Arela, Gaudete, Ninas ja Element. Itse olen pyrkinyt keskittämään kaikki shoppailut kotimaisiin liikkeisiin. Toki joskus olen ihastunut johonkin juttuun, jota ei valitettavasti löydy täältä, silloin vastahakoisin mielin tilailen ulkomailta.

Oletteko te muuttaneet shoppailutottumuksia kotiin päin?

10 Comments

 1. Kyllä olen ostanut ihan selvästi enemmän putiikeista. Kenkiä tilailen jonkin verran netistä. Omat lempparini ovat DOTS…,, Nectarine, SHE, SOFiNAH Shop, Urban A ja Zoom Design. Aleksi 13:ssa on kuulemma hyvä DAY:n shop in shop. Ja Sokos ja Stocka tietysti!

  Mukavaa viikonloppua, Anne!

 2. Jenny ei ota valikoimiinsa kokoani xl. Butiikissa ei ole minulle mitään sopivaa. T. Maija

 3. Vaikuttaa ihanalta kaupalta, täytyy toivoa että pääsee pian käymään Turussa. Kenen valmistajan toi harmaa ihanuus oli?

 4. Pyrin kyllä suosimaan suomalaisia tuotteita, suomalaista työtä ja suomalaisia liikkeitä, jos se vaan mahdollista. Tuntuu jotenkin tärkeältä tällä hetkellä.
  – Tuuli –

 5. Otit esiin tärkeän asian. Mietin juuri äskettäin, että kun oli ostotehtävissä järjestimme usein kotimaisuuskampanjoita. Se asia olisi hyvä muistaa kaikilla ostoksilla, vaikka ruokakaupassakin.

 6. Anne

  Mä oon selkeästi vähentänyt nettikaupoista tilailua, se on samalla myös vähentänyt mun "turhaa" shoppailua. Huomaan, että kun ostaa ihan livenä, tulee pohdittua tarkemmin mitä tarttee. Nettikaupoissa usein tulee vaan huvikseen klikkailtua koriin ja sit ehkä tilattua hetken huumassa 🙂 Mutta tärkein syy on kuitenkin kannattaa kotimaan taloutta omalla pienellä osalllaan.

  Mun täytyy käydä tutustumassa myös noihin sun suosittelemiin putiikkeihin joskus!

  Mukavaa viikkoa!

 7. Anne

  Onhan siellä kivoja asusteita, huiveja ja koruja esimerkiksi. Myös monissa vaatteissa on väljiä mitoituksia, kannattaa koklailla. Mutta joo osaan vähän samaistua tuohon kokojuttuun taas toisessa päässä, sillä esim. housujen osto on mulle vaikeaa.

  Onneksi kuitenkin aina jostain löytää jotain kivaa.

 8. Anne

  Tarkoitatko harmaata huivia, se on Dayn. Kandee tosiaan piipahtaa Jennylla kun tulet Turkuun, niin viehättävä kauppa ja omistajatar 🙂

 9. Anne

  Eikö! Jos jokainen muistaa vetää vähän kotiinpäin näinä aikoina, on sillä iso merkitys maallemme.

 10. Anne

  Kyllä, nyt pitää jokaisen vähän ajatella näitä asioita. Silloin saamme nopeammin helpotusta näihin haasteellisiin aikoihin.