(takki Filippa K / neule Malene Birger-Jenny Store / huivi Acne*saatu Gaudetesta /
farkut Current Elliott / nilkkurit Chloe / laukku Anya Hindhmarc)

Vuorossa minun syksyinen univormuasuni. Juuri nyt rakastan pukeutua pehmoiseen Filipan villakangastakkiini ja kietoutua Gaudetesta saamaani Acnen jättikokoiseen huiviin. Tuulen määrästä riippuen, voi kulkea takki auki ja huivi rennosti roikkuen, tai napittaa takin ja piiloutua kokonaan turvallisen huivin sisään.

Vanhat Chloen nilkkurit on ilo kaivella kaapista. Käytän verrattain harvoin korkeita kenkiä, siksi nämä ovat säilyneet melko hyvässä kunnossa. Tosin kuvan kosteassa lehtipöheikössä tarpomisen jälkeen näyttävät vähän rapaisilta. Nilkkureissa on takana hopeiset remmit antamassa ilmettä. Tätä Chloen korkomallia on edelleen saatavilla, mukavat jalassa, eli voin suositella.

Minulla on Olympukselta lainassa OM-D EM-5 minijärkkäri, josta pidän tosi paljon. Itseltäni löytyy Olympuksen Pen Lite E-PL 5 ja nyt pääsin testailemaan tuota omd:tä. Hyvin samanlaista tuntumaa kuvaukseen ja kuvan jälkikään ei mielestäni eroa merkittävästi. Ainoa suurempi eroavaisuus on siinä, että omd:ssä on etsin. Alkujaa kaipailin etsintä minijärkkärissä, mutta sittemmin totuin kuvaamaan takanäytöltä, vaikka Canonin järkkärillä kuvaan aina etsimen kautta.

 kuvat: MrCoolpool

Syksy on kyllä kaunista aikaa. Rakastan pudonneita lehtikasoja. Onneksi kylläkään ei tarvitse haravoida, meidän pihalla puita on vain metsän puolella tonttia, nekin suureksi osaksi havupuita.

Ihanaa syksyisentalvisenpimeää viikkoa!


PS. Ensi lauantaina 8.11. järkkäämme taas Koodissa muotikirppiksen klo 14-16! Tulkaa!

4 Comments

 1. Tuo Acnen huivi on upea! Rakastan muhkeita huiveja.
  Harmillista, etten ole ensi viikonloppuna Turussa. Olisin tullut poikkeamaan. 🙂
  Miia

 2. Anne

  Mä kans rakastan isoja huiveja.

  No niinpä, harmi olis ollut kiva 🙂

 3. Anne

  Hrr, vitsit, onneksi ensi viikolle on kuitenkin vissiin taas luvassa vähän lämpenevää. Toisaalta, sain just tänään uuden lämpimän takin…hihi.