Tuollaiselta näyttää varmasti melkein koko maassa tällä hetkellä. En oikein tiedä olenko iloissani märästä lumesta vaiko enkö. Toisaalta valkoisuus antaa ihan pikkiriikkisen valoa, jota ei voi olla liikaa tässä varmasti vuoden pimeimmässä kuukaudessa. Toisaalta en kyllä tykkää liukkaasta sohjostakaan. Onko se vaan niin, että marraskuussa mikään ei oikein ole kivaa, ellei väkisin päätä niin. 

Kun kerran olen positiivinen ihminen ja haluan ajatella aina mahdollisimman ihanasti, päätän, että harmaa ja synkeä tunnelma on välillä virkistävää. Saa olla kolossa ja nauttia kynttilöistä ja haaveilusta. Kesällä tuntuu, että sitä tekee enemmän asioita, nyt kun pääsee töistä on jo ilta ja tulee vaan oltua. Ehkä on hyväkin välillä vaan vähän olla. Uusi hauska harrastuskin on löytynyt, nimittäin olen ihan koukussa metsälenkkeihin. Piut paut kävelyteille ja hurraa metsätarpomiselle. Isäntä on saanut minut innostumaan totaalisesti metsän rauhasta. Koiratkin ovat aivan onnessaan samoilulenkeistä. Pimeässä metsässä on niin levollista. Jos muuten tuulee kovaa, ei tiheässä puustossa sitä edes huomaa, äänet vaimenevat ja on ihan rauhallista.

Mutta en olisi minä, ellen kuitenkin innostuisi myös talveen liittyvistä vaatejutuista. Kylmiä ilmoja piristämään hankin pehmoisen ja pitkän takin. Gannin boucle-pintainen takki tuntuu ihanan lämpimältä.

Pitkän villakangastakin kanssa on ihana yhdistellä erilaisia kenkiä ja lahkeen pituuksia. Tänään jalassa boyfriend-farkut ja valkoiset lenkkarit. Perussetti tämä, johon pitkähelmainen takki tuo vähän uudenlaista virettä.

Haaveilen tietysti myös kotijutuista. Apuna kasa uusia sisustuslehtiä ja Skandinaviskin tuoksukynttilä. Muistin muuten juuri, että teevesi on kuumana. Haenpa tähän työpisteen ääreen kupposen lämmintä.

Tunnelmaa teidän marraskuiseen päivään!

19 Comments

 1. Ihanan näköistä!!! Oiii Turku…

  ps. me muutetaan sinne vuodenvaihteessa. Happy me 🙂

 2. Eka kuva on upea! Kattelen täällä jo VR:n viikonlopputarjouksia Turkuun.
  Onko alimman kuvan maljakko Muuton, löytyykö Koodista?

 3. Ihana lumisadekuva! Eilen meillä oli musta maa, mutta nyt tulee lunta.
  Mukavaa marraskuuta, pimeydestä ja lumisateesta huolimatta! 🙂

 4. Metsä on maailman paras paikka, siellä sielu lepää ja mieli rauhoittuu. Kauniita kuvia taas kerran, luminen Turku näyttää ihanalta. Mukavia metsälenkkejä 🙂
  T. Varpu

 5. Ihana tuo kuva! Täällä lumi tuli räntänä ja suli saman tien. Eilen oli tosi liukasta eli nahkapohjilla sai hiipiä varovasti! Leppoisaa viikonloppua Turkuun!

 6. Anne

  Tuota kaunista valkoisuutta tosin kesti vaan pienen hetken 🙂

  Oi että, tervetuloa takaisin Turkkuseen!

 7. Anne

  Eikö 🙂 paitsi tuo suli samantien pois, onneksi olin kameran kanssa ajoissa paikalla.

 8. Anne

  Käväisitkö täällä nyt viikonloppuna? Joo maljakko on Muuton ja Koodissa on 🙂

 9. Anne

  Niin on, metsässä on oikeasti taikaa! Lumea kesti tällä kertaa vain hetken, mutta eiköhän tuleva talvi tuo sitä tullessaan (toivottavasti ei liikaa).

 10. Anne

  Olen tilannut Zoovillagesta. Adidakset ovat ja varmasti löytyy monelta jälleenmyyjältä. Hyvät jalassa 🙂

 11. Anne

  Täälläkin tuo lumi oli vähän kuin feikkiä, se suli samantien pois. Ihanaa sunnuntaita!

 12. Anne

  Mä oon vanhemmiten alkanut inhoamaan talvea, mutta yritän skarpata ja nauttia sen hyvistä puolista, unohdan niitä huonoja viboja. Se auttaa 🙂 Mä oon joulukuun tyttöjä, vaikka se on melkein mun inhokkikuukausi….joulukaan ei auta.

 13. Todella upea eka kuva!!! Vau!

  Talvi on kiva kaksi viikkoa. Kun on hieman pakkasta ja paljon lunta…