(takki Marlboro Classics / pipo ja teeppari Chicago Blackhawks / farkut Levis /
 huivi Gant / lenkkarit PumaXSophia Chang)

Nyt on tarjolla vähän miehisempää asukuvaa. Suostuttelin Petrin alias Mr Coolpoolin kerrankin kameran eteen. Kuvauskeikalta pysäytetty Petri joutui kamerani uhriksi kauniissa heleässä syyssäässä. 

Herra oli pukeutunut klassiseen Marlboron takkiin, jonka kertoi olevan jo vintage jostain kasarilta. Lempityyli on rennot farkut ja t-paita. Keräilijäluonne onkin saanut kasaan aikamoisen kokoelman erilaisia t-paitoja, niitä löytyy kaappikaupalla. Toinen keräilyn kohde on lenkkarit, ainoa oikea merkki niissä on Puma.

Kuvauspäivän käsineet ovat tietysti sormista auki. Nyt on jo niin viileää, että jos viettää hetkenkin kauemmin ulkosalla, täytyy varustautua käsinein.
Vaaleanpunainen kaulahuivi on Gantin. Myös pipot innostavat, Petriltä löytyy niitä(kin) aikamoinen kokoelma.

Asusta näkee mikä on herran suosikkijääkiekkojoukkue.

Kello on puuta ja merkiltään Wewood, materiaalina intialainen ruusupuu. Sormukset ovat hopeaa, turkoosikivinen sormus on Navajo-intiaanien karhunkäpäläsormus ja Ukonkirves-sormus on teetetty varta vasten hopeasepällä.

Nykytrendejä edustaa Sophia Changin Pumalle suunnittelemat lenkkarit. Hieno Brooklynite-kuviointi antaa valkoisille kengille ilmettä.

Kiitos vielä ”mallille”! Hauskaa esitellä välillä toistenkin pukeutumistyylejä.

11 Comments

 1. Kiva tyyli Petrillä, erityisesti tuo kello on tosi makee!

 2. Et sellanen.. Olipa outoa olla kameran edessä! Jatkan mieluusti taustajoukoissa, vaikkakin postauksesta tuli kyllä kiva. Kiitos!
  :o)

 3. Vau! Hyvältä näyttää! Simppelin tyylikästä 🙂
  T. Varpu

 4. Olipa kivan erilainen postaus!
  Onko hän siis miehesi?

 5. Anne

  Eikö niin, vähän vaihtelua tänne 🙂
  Tehdään Petrin kanssa paljon töitä yhdessä.