Selailinpa äsken Pariisin muotiviikkokuviani. Tuntuu jotenkin hassulta, että siellä tuli taas piipahdettua. Arjessa sitä unohtaa helposti kaikki mahtavat matkainspiraatiot. Onneksi on paljon paljon kuvia, jotta voi taas uppoutua noihin tunnelmiin hetkeksi.

Ylimmässä kuvassa reppu, näyttää tuossa asussa hauskalta, mutta se on yksi asia jota en usko enää itse kantavani, vaikka tulisi kuinka muotiin. Minua ei vaan yhtään sytytä reput. Toki omistan reiluja matkareppuja, mutta nehän ovat eri asia.

Tuo ihana luonnonvalkoinen pooloneule sitten taas sytyttää minut täysillä. Olen etsinyt vastaavaa, no en aktiivisesti, mutta katsellut josko löytäisin kivan tuollaisen. Laukkukin on tosi kiva tuossa asussa.

Tämän mallikaunottaren asusta minä en ennättänyt napsaista parempaa kuvaa. Tykästyin asun värimaailmaan ja tuohon Burberryn klassikkokuosiin, näyttää tässä tapauksessa tosi freesiltä.

Upea Camille poseerasi tottuneesti. Hänellä on aina viimeisimpien muotivillitysten mukaan valitut asut. Tässäkin housuhame tyylikkäästi toffeisiin värisävyihin yhdisteltynä. Lähinnä ihastuin tuohon asun värimaailmaan. Myös hauskasti sidottu neule harteilla kiinnitti huomiota.

Istuttiin Garance Doren ja hänen siskonsa kanssa puistossa viereisillä penkeillä. Välillä hän kuvaili ohi kulkevia tuttujaan, enkä malttanut olla napsaisematta kuvaa muistoksi.

Sellaisia asuinspiksiä tähän marraskuiseen tunnelmaan. Oi vitsit miten vähän aikaa tuosta lämmöstä ja auringosta onkaan.

6 Comments

 1. Kiitos, taas oli kivoja kuvia! Tykkäsin myös tuosta Burberry-huiviasusta. Sama juttu reppujen kanssa, minulla niitä ei nähdä, oli sitten vaikka mikä Chanel-reppu. Ottaa lisäksi välillä hiukan päähän esim. täydessä metrossa ne reppujensa kanssa muita tönivät… Murr… 🙂

 2. Pariisin kuvissasi on niin charmantteja yksityiskohtia ja mikä parasta, eivät ole lainkaan überpukeutumista, vaan helposti toteutettavissa myös täällä, meillä, joilla ei ole omaa Eiffeliä eikä rappioromanttisia bulevardeja.

  Pooloneulekuvassa varmaan combo Sinulle sopivaa vaatetusta, myös ehkä minulle, sillä erotuksella, että minun farkut pitää olla ehjät : ))
  Hyvää kaamosviikon jatkoa!
  Eräs Lukijasi

 3. Samujilla on aika ihania luonnonvalkoisia pooloneuleita, ihan vinkkinä 🙂

 4. Anne

  Kiva kuulla Merja 🙂
  Siis mä en tykkää yhtään repuista, enkä tosiaankaan ruuhkassa niiden väistelystä, heh.

 5. Anne

  Aivan ihana kuulla, kiitos! Yritän poimia sieltä kuvattavaksi juurikin niitä "normaalimpia" asuja, joita täälläkin voi käyttää. Jätän ne upeat luomukset usein kuvailematta.

  Heh, kieltämättä pidän myös revityistä farkuista, mutta tosiaan combo on kiva.

  Ihanaa marraskuun loppua!

 6. Anne

  Oi joi, kuulostaa ihanalta. Täytyy yrittää päästä hypistelemään sitä vaikka kun pääsee seuraavaksi Helsinkiin.