Joulukiireet ovat jo pitäneet minut kiireisenä. Joulun lähestyessä työpäivät täyttyvät kaikenlaisesta tekemisestä, kivasta kuitenkin. Pikkujoulun kunniaksi piipahdimme Tomin kanssa tänään torilla kuusikaupoilla.

Perinteiset asiat miellyttävät nyt kovasti, niinpä ihastelin torilla noita kauniita käsin tehtyjä koreja. Ihana idea vaikkapa pakata joululahjatuliaiset kauniiseen koriin, sille löytyy taatusti käyttöä jokaisessa kodissa. Meillä tuommoinen on kesällä kasvimaalla keräyskorina, sillä kannetaan keittiöön päivän salaattiaineet.

Maalaisten kojuilla oli tarjolla ihanan freesin näköisiä juureksia. Terveellistä, noita täytyy syödä enemmän!

Olen monena vuonna ostanut torilta lieko- tai risukranssin. Nyt ihastelin erityisesti noita mustikanvarpukransseja.

Tomi valkkaamassa kuusia liikkeen somisteeksi. Sopivasti pikkujouluhenkeen punaisessa pipossa.

Minä ihmettelen kuusien keskellä jotain. Päällä on lempitakki ja kevyt huivi.

(takki Ganni / huivi Louis Vuitton / college Arela / farkut Acne /
 lenkkarit Adidas / laukku Lumi*saatu)
Lämpimän takin kanssa asusteeksi riittää villahuivia huomattavasti kevyempi pantterihuivi. Takissa on muutenkin sellainen kaulus, että minusta sen kanssa ihanat kookkaat villahuivit eivät ole parhaimmillaan, paitsi superkylmällä ilmalla, jolloin haluaa pukea päälle kaiken mitä voi pysyäkseen lämpimänä.

Pieneksi kiedottava huivi on helppo sitoa kaulaan monella tavalla, itse kietoilen sen summittaisesti kaulan ympäri, niin monesti kun suinkin pituutta riittää. Tämä huivi on ollut levossa hyvän tovin, nyt se tuntuu vaihteeksi vallan uudelta.

Palataanpa lopuksi vielä takaisin pikkujoulujuttuihin. Meillä alkaa Sisustuksen Koodissa huomenna upea White Christmas-kampanja, jonka tuotteet voit kurkata kotisivuilta. Olemme valinneet houkuttelevimpia valkoisia kotimaisia design-esineitä kampanjaan ja neuvotelleet niille hyvät tarjoushinnat! Viikonloppuna saatte myös kivoja lahjavinkkejä, sillä olen käynyt kuvitteellisilla jouluostoksilla Sokoksella ja esittelen teille lahjavinkkini tuota pikaa.

2 Comments

  1. Ihanan jouluisia kuvia, pääsipä jo kuusiostoksille! En ole mikään perinteinen "jouluihminen", mutta tänä vuonna on jo pitkään ollut hyvät joulufiilikset. Tänään haettiin kertarysäyksellä amaryllikset, lisää kuusen(sähkö)kynttilöitä ja sen sellaista. Arkisin työkiireet vievät voiton, harmi kyllä. Olisi kiva vaan fiilistellä. 🙂

  2. Anne

    Kyllä nuo kranssit ja kuuset niin antavat joulutunnelmaa. Pidänkin eniten tuollaisista luonnollisista tunnelmanluojista, ne bling kiillot ei vaan ole mua varten, paitsi ihan jouluaatoona 🙂

    Amaryllikset on ihania. Mun pitäisi ostaa niitä lisää kotiin.