Poiminpa vaihteeksi muutaman lempiasian omasta huoneestani. Ihan suosikkejani on tuo Mulberryn pionitapetti, joka ilostuttaa minua päivittäin työpöydän äärellä. Vaikken ole erityisen romanttisen sisustuksen ihailija, pidän silti ripauksesta herkkyyttä ja naisellisuutta siellä täällä. Mikäs kotona sellaiselle olisi parempi paikka kun oma huoneeni.

Tapetteja ei kannata arastella liikaa, ainahan sen saa vaihtaa jos kyllästyy, kuitenkin tapetilla saa ihan mielettömästi tunnelmaa. Tapettia valitessa suosittelen harkitsemaan aika klassisia vaihtoehtoja, sillä moderneihin kiiltopintaisiin versioihin kyllästyy varmasti helpommin kuin jo hyväksi havaittuihin klassikkomalleihin.

Lipastolta ja sen vierestä voi bongata myös muutaman lempiasian. Leikkokukat ovat tärkeitä, yritän pitää aina kotona maljakossa kukkia. Myös tuoksukynttilät luovat tunnelmaa lempeällä tavalla. Noita sisustusasioita täydentää kamera, niin tärkeä esine minulle. Kuvassa Olympuksen OMD-kamera, joka minulla on lainassa. Oma Olympuksen PEN on jokapäiväisessä käytössä. Minijärkkärillä saa uskomattoman hyvää jälkeä, eikä tarvitse aina kantaa isoa järjestelmäkameraa mukana.

Lempiasioita ovat myös isin taulut ja Chanelin laukku.

Meikkauspuolella ehdottomia suosikkejani ovat punainen huulipuna ja kynsilakka. Huulipunaa käytän päivittäin ja koska meikkaan hyvin neutraalisti, haluan huuliin väriä. Niinpä olen koukuttanut itseni raikkaisiin punaisen sävyihin. Ilme tuntuu hyvin valjulta jos huulissa ei ole väriä. Jos ja kun lakkailen kynteni, suosin mieluiten joko ihan nuden sävyjä tai reilua punaista.


Tunnelmallista keskiviikkoiltaa!

4 Comments

 1. Anne

  Kiitos Merja 🙂 ja isin taulut ovat tosiaan ihan mahtavia!

 2. Niin kauniita, kotoisia kuvia! Saakohan tuollaisia vaaleanpunaisia säilytyslaatikoita enää mistään?
  Siivotessa hoksasin, että kauniita säilytyslaatikoita on jostakin saatava.
  Mukavaa viikonloppua!
  -Minna

 3. Anne

  Kiitti Minna 🙂 joskus se pimeän ajan valo on edes hitusen heleä niin saa kuviin vähän henkeä. Kyllä noita Hayn säilytyslaatikoita vissiin tehdään vielä, mutta myydään aina setteinä. Meillä ei ole koodissa niitä kyllä tällä hetkellä valikoimissa.

  Ihanaa tulevaa viikonloppua! (tää mun vastaaminen vähän kesti)