Tuli ostettua viikonlopuksi tämän talven ensimmäiset sipulikukat. Näin alkutalvesta hyasintit ja amaryllikset näyttävät erityisen ihanilta, niin freeseiltä. Löysin myös kauniit vihreät callunat ulkoruukkuun, minusta ovat kivan näköiset vähän havumaiset pehmeällä tavalla.

Ruokatilan tason päällä on kuvauslainassa oleva Iittalan Nappula-kynttelikkö. Onhan se aika näyttävä. Tänään oli taas pienimuotoinen kuvauspäivä, tuli tallennettua vähän jouluisia kattaustunnelmia. Niistä enemmän viikolla.

Sohvaryhmässä on aika harmaa sävytys. Sain vihdoin vietyä pesulaan meidän talvimattomme, Linie Designin Siriuksen. Pesetin sen oikein kunnon vesipesussa, sillä matossa oli muutamia Tyttösen pentuaikaisia pissilänttejä, jotka halusin varmasti puhtaaksi. Samalla tuli testattua pehmoisen villamaton vesipesu, valmistajahan suosittelee vain kuivapesua. Käytin maton Auran Pesupojilla, heitä voin suositella. Matolle ei käynyt koneellisessa vesipesussa kuinkaan, nyt se on ihanan puhdas ja raikas. Koneellinen vesipesu on tasopesua vähän tehokkaampi ja edullisempi, kuitenkaan kaikille matoille ei konepesua voi tehdä. Pesulassa kyllä tietävät.

Olen myös vaihtanut sohvatyynyihin kevennetyn ilmeen, eli pellavaa ja puuvillaa tuon äidin tekemän kirjaillun tyynyn seurana.

Jaahas, seuraavaksi taas uuteen viikkoon! Toivottavasti tämänpäiväinen kaunis auringonpaiste jatkuu myös ensi viikolla.

Comments are closed.