Hellou. Olenpa viettänyt parin päivän blogitaukoa. Voitteko uskoa, se johtuu pitkälti siitä, että olen alkanut harrastaa pienimuotoista kuntoilua. Innostus on suuri ja höyry on päällä. Mutta kyllä on hyvä fiilis. Juuri tällaista tarvitaan vuoden pimeimpään aikaan jotta jaksaa tulevat joulukiireet.

Sunnuntaiaamu kuitenkin alkoi leppoisasti. Aamupalaksi kahvia ja ruisleipää kuten yleensäkin vapaapäivinä. Rentoilu jatkui pitkästä aikaa tietokoneen seurassa, selaillen inspiroivia sivuja. Pieni tauko koneelta on tehnyt hyvää, nyt jaksaa virkistyä taas visuaalisistakin jutuista.

Törmäsinpä jossain bloggaaja/stylisti Pernille Teisbaekin kotona tehtyyn haastatteluun. Neidon tyyliä olen ihaillut sekä blogissaan, että Pariisin muotiviikoillakin. Mukava päästä kurkistamaan hänen kauniiseen kotiinsa, jossa näkyy selvästi tanskalaisen tyylin elegantti rentous. Tässä linkki videoon.

Vaikka vaatejutuista aina innostunkin, tällä kertaa tutkin tarkemmin Pernillen sisustusta. Silmiin pisti pari trendiä, joiden uskon nousevan enemmän esille myös täällä meillä – lämmin nahka ja tummemmat puusävyt. Ollaanko me jo kyllästetty itsemme kokovalkoisella tarpeeksi, selkeästi aletaan rentoutua sisustamisen suhteen ja uskalletaan jo yhdistellä elementtejä, värejä, materiaaleja jne. rohkeammin. Hienoa sanon minä.

Tuossa vielä muutama oma napsaisuni Pernillestä Pariisissa. Pidän paljon hänen luonnollisesta hius- ja meikkityylistään. Ehkä siksi, kun itsekin kuljen mieluiten neutraalissa meikissä, vähän hiukset hapsottaen, heh. Tosin en näytä missään muotoa yhtä vaivattoman tyylikkäältä.

Inspiroivaa ja reipasta sunnuntaita!

2 Comments

  1. Pernillella on kiva koti, tykkään tanskalaisesta sisustustyylistä kovasti! Se on rentoa, mutta tyylikästä. Samaa mieltä, eiköhän sitä valkoista valkoisella olla nähty jo tarpeeksi.

    Tuollaista jakkua, jonka selässä on nimi, en kyllä ihan vielä tilannut! 🙂

  2. Tunnistatko nuo Pernillen ruokapöydän päällä olevat valaisimet, kenenköhän valmistajan ne on?